Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
係咪買左,23先有得玩?
提外話,岩岩battle net 見到 COD 免費 beta
YESSSSS
咁23先買了,好有回憶
咩自high? 共通server 喎

而家全世界得韓國人可以升25%MF, blizzard中間一定有佣收啦 dklm
你條命非洲既話250%MF都唔會有好野掉架啦
仲記得係憤場打第一個boss 嘅興奮
反而最深刻既係惡夢開始有成個人咁大粒既雷電球由精英怪不斷射出,有時仲要係隱形
有一種被SM嘅感覺
HC才有快感
ACT 2 BOSS, 震到你一樣野都執唔到
友情大考驗,藍色都同你搶
我會開死靈骨系開荒,有咩事可以走先
黎緊可以set 停震
所以我都諗緊玩唔玩HC好
近幾年都係玩HC
次次養到法師8X就會死 之後棄
可能佢天梯出就玩HC

因為HC真係認真玩好多
不死的冥河娃娃.... 一見到就要.Alt+F4
係ESC + EXIT

關屏可能有幾秒DELAY,隻傭兵仔幫你埋身插爆然後角色變左袍人
每日一推

我自己開佐個D2R (PC) DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
Esc趕得切嫁
Alt f4可以斷到線
趕唔切
暴雪一早棄共投韓, 唔係班韓仔選手近幾個月係度玉華都無事咩
血鳥
呢啲係 lightning enchanted + multiple shot 屬性嘅小boss 就係咁, 以前同frd 玩叫呢啲做 大蛋白, 75%電防都係一掂就死, 後期有 吸電裝備好似唔係即死嘅, 有冇人記得?

但聽聞1.10之後改左, 而家仲有冇呢??
整到D3咁個人拾取最好
燃燒的靈魂+信念靈氣
遇神殺神 遇佛殺佛
之後好似改咗一定唔會roll到信念靈氣?
去到hell 冇人會驚閃電強化,全部都係驚火焰強化
冇錯,我當年隻hammer din 持住自己滿抗衝入去電鬼堆內speedrun,點知遇到信念金字,即死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞