Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
支援吧? 今朝睇過blizzard 官網話support 㗎

我仲好期待玩pd2r, 玩holy bolt pal 應該好靚好過癮
我3隻都有玩過⋯D3仲要當初買典藏版反而一開始暗黑拍賣神仲好玩,日日起度玩拍賣場

POE斷斷續續來回又玩左3-4季,佢係多野玩,但反而太複雜對新手好唔friendly,我放工仲要每樣野慢慢花時間去研究點玩

D2而家就真係玩回憶,雖然佢咩都冇加,但刷到寶果種感覺寶係好正每日輕鬆刷一,兩個鐘收工
想問下 如果死靈法師用把 眼光武器 整左隻 鋼鐵石魔。 但隻石魔死鳩左 係唔係連把眼光都冇埋
咩事咁睇唔開 依招係廿年前用黎教訓D PK手
打個比喻因為想用埋石魔出靈氣
死左就無
我都係, D3拍賣收皮左就無玩

POE 都係一開玩左幾季, 然後岩岩玩返上一季, 我想講接受到依家既POE, D2完全難你唔到 最新呢季玩左一星期就頂唔順, 已經唔識玩, 所謂既反人類系統, 應該POE第一, D2先第二

而對D2R既諗法完全同你一樣, 仲唔使點學新野, 輕輕鬆鬆刷下野, J下靚畫面, 不亦樂乎
以前真係咁玩㗎喎, 眼光又唔貴又易整
Poe每季都要重新玩一次真係好氣餒
POE 都係一開始玩幾個月, 新季就玩少少. 開頭真係幾好玩, 個currency系統都做得好好.

但而家真係超複雜 勁多野搞, 睇人玩end game 全部係秒殺 唔係你死就佢亡 真係唔知玩緊乜
打龍即係?Act幾?
係 不過想一兩年後係新版玩mod
佢好似係叫你想玩mod死返去classic
眼光好平姐
又唔係其他貴價符文組
好似act 4?
睇落都仲有好多bug
https://youtu.be/95edmEFIx-s
樓主有道理
但玩足球驚咁課金法 我都覺得好戇鳩
PESC 一千幾百算好運, 大把人皮幾兩皮先保底到一隻人
馬娘好過 有得J 雙倍快樂
想問下大家
如果我用notebook 玩
diaplay card 唔夠勁
可唔可以較低d 像素etc
驚到時買左又玩唔到
分分鐘要低到舊版咁先順
到時你就會無mood玩
利申:試過
玩低階d 我無咩所謂
都係為左玩個回憶
係驚連開game 都有問題

thanks
龍係指議員,崔凡克A3
噢,刷符文唔係應該刷女伯爵定血鳥咩?
女伯爵只係跌低符
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞