Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
Teleport 你買法杖道具都有,其實paladin and soc MF 都好用嘅
有人癲到用符文組去整石魔
石魔印象中只會用泥,其餘都係搞笑用
鋼石魔 會有人用,
可以幫手開光環
但血同火 就真係堅廢
其實係咪未公佈冰法有冇得防抗冰...?
應該都係會聖火再祝錘咁開局,玩返舊版頂唔順法師太脆,高施唔夠有傳送都好易死地獄一堆元素免疫打得唔爽
我唔肯定你係咪講緊alpha test嗰陣,冰sor可以破到冰免疫單嘢,
如果係,共雪已經認咗係bug,
一切跟返舊版,冰sor見到冰免疫只可以走人,或者等隻pet去殺。
另外,switch版最多4人聯機
咁SAD
Console版仲要無得 "/player 8"
變相drop rate低咗。
共雪班友個腦真係裝屎㗎。
有認到係BUG?我見REDDIT D人仲嘈緊, 雖則正路都應該係BUG
真係冇?
我試吓搵返有冇相關嘅藍帖先
問幾樣野
真正開放日期係幾時?
同埋 伺服器會共通?
美服/亞洲? 同埋人物唔同SER 會唔會通到
定只係分流ONLY?

同埋母牛關,係唔係一樣殺佐母牛王,就冇得再開?
呢到有冇人有開DC群?
到時可以JOIN 來一齊玩
PS5唔可以8人一齊玩咩?
隻game 23號出
唔同平台互相唔通,肯定
如果照舊規矩,即使同平台但唔同地區,就唔通,我唔肯定
母關應該無改,佢連bug都照搬,照計唔會關呢啲
呢個係command 黎
Ps同xbox唔知,無睇到相關資料
拎支降抗杖咪得,駛乜走
我記得試玩嗰陣PS4/5都有8個玩家
觀望兩日先
反正預購送埋d 垃圾
想引你買埋diablo3

最重要係唔好有彈game bug
switch同ps4性能屎太多喇
Switch唔得就正常 但PS4 Pro同PS5應該無問題
鐵石魔如果召靈財力超強都可以用符文組召喚加多個靈氣, 火石魔聽聞會有毒靈用來pk等對手扣淨1 hp時靠火石魔個聖火靈氣燒死佢
HK 23號11PM
唔知你問緊平台定SER, 不過BOTH都係進度共通, 只係果下唔可以一齊玩, 可以隨時轉返一樣就可以一齊玩

殺左母牛王可以再開牛關, D2R改左, 可以單機瘋狂殺牛王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞