Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
唔該晒,

另外呢到會唔會有BRO 開佐D2R DC群架?
TG入面有一個, 不過港台澳既, 純LIHKG未見有
我當年又唔識喎
降抗杖係runeword定商人有售嘅黃字聚氣嗰隻?
竟然?!
以前俾人錯手殺咗會屌人老母
我都係睇呢度
數據撚必睇
比較起免疫怪嘅數量,電法相對優勢大啲
正呀,母王今次大鑊啦
母牛王
https://youtu.be/YHzqB-eZyss

咁神奇, 角色講野會出對話dialog
係呀, 殺佢老母
電法係不歸路,冇錢唔好掂

電捧、權冠、偏向盾、高施鍊
全部都係有錢未必買到
電法我無玩過,其實我唔識玩
以前剩係識玩冰火法同亞馬遜
今次反而想試盾丁
我自己開佐個D2R DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
聚氣
藍字已經有
唔駛玩到咁高級,想當年有把無限已經好夠做
話時話, 大家覺得幾耐會有 MH 出現
同埋如果用MH, 官方唔知會唔會BAN 呢
Ban硬
舊版1.10之後已經ban得好重手
成形同頂級真係差好遠

你玩得電法都係為咗追求天花板(除非just for fun),否則冰火又易玩又平,冰法主要貴係次元碎片

電法完美版真係好恐怖,乜柒都秒殺咁滯
起手都係玩隻冰火法算
其實都係主火... 基本上打寶都夠用
佢傳送仲係咪好似以前咁閃黎閃去?部機會唔會頂唔順
個stash整大啲得唔得...
推下先
希望多d人到時一齊玩
其實D3喺一堆patch後係ok嘅,只不過一出嗰陣實在太多問題搞到好多人棄晒

一開始嗰陣,infernal 要act3打後執嘅武器先夠勁去打act1-2已經鳩到爆,明屈你用真錢auction house
仲有drop rate 低到on9,打成個禮拜跌件set除褲J啦,點知把barb劍係加intelligence ,我真係屌佢老味

之後expansion 加上patch,改返正常真心唔差(但有幾多人頂舊屎頂到咁耐丫)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞