Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
最好就跟, 我以前都係ON99咁玩
睇完攻略先發現, 乜原來D符咁撚有用.....
玩既時候, 你自己都可以比較下D裝備
冇所謂,每個角色基本有3次洗點

至於啲符文,打到先講
舊時玩咗5-6年,有啲符文同裝影都未見過
泰瑞爾力量

33號附文

真係未打過

重有eth rare fool 都係未
因為我公測個時打到黃裝,但又無洞。
想問符文組合係咪一定強過黃裝?
https://kknews.cc/game/4jmg2zx.html
自己有興趣就GOOGLE多d
content farm
我都係,早幾日上網睇片先知咁多玩法
有時甚至要計數
都唔係有d 係好撚多未跌過
打到33就夠完咗細個既夢
我就係見得台幣/美金標價
PS版就話有香港PSN買
但PC我搵唔到香港版港幣,只識去battle net買
得咁少?

唔講符文,大把金字綠字藍字都未見過

四大神器、全套職業裝淨係齊野人、基本上大部分 elite class 既都冇乜見過
我諗你有生之年都唔會打到

我以前都叫掛符bot 掛左成年,最高只見過28
運氣話黎就黎
玩咁多年都未自己趺過30 31 果D
要趺呢種高符 機率同POE 趺條獵首差唔多
每日一推

我自己開佐個D2R (PC) DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
呢個我唔係好識
剩係識一款黃裝戒指,有機會出到吸血同吸精(mp)
或者係有高速施展

雙吸戒指一般比暗金好
不過都要係用物理攻擊嘅角色先用得着呢隻戒指
同埋都要睇你身上其他裝備配唔配合到
例如會唔會其他位已經做到吸血,或者回藍(mp)
如果其他位已經做到,咁都係戴返烏鴉之霜防冰凍好啲
依家啲高級符文叫做容易左入手
唔肯定係1.10定係邊一個版本之後,drop rate高咗10倍
而且後面嗰啲高級符文可以透過合成嚟獲得
當然,0嘅10倍都係0
SWITCH原來有得preorder
但一條片都無,上限又cut到4人
唔知手持咩畫汁⋯

想問下知唔知cross progression洗唔洗join NSO?
佢係link你battle.net account
有無join NSO照計唔影響
但你真係唔join NSO咩?
打算面連呀?
4人真係算啦
我覺得應該on9 玩一陣
之後先去玩符文組
咁先感覺到分別
同埋佢教果種開荒真係減少左遊戲果種挑戰性
講真 組隊打4個人比8個人舒服
只要有friend一齊玩
4個人都足夠開心
等等⋯我無朋友
唔係 你組街場 8個人d人成人會亂咁走
4人小組反而冇咁易走散
4人加埋傭兵已經8隻角色 未計死靈d骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞