Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
原來係咁,唔怪得我果陣打極都無,之後識玩

BTW,議員好似係電無效,即係唔玩得電法師
用rune word無限破電免。
不過要用到兩個#30
拓荒階段邊有#30,用冰法算啦
D2 死忠留名

Open Beta 個時買左,等23/9 出就玩

拓荒諗緊聖騎白熱定係死靈毒build 好。。。
有少量金怪電免破唔到,都係要靠主動技減抗先得
或者換招打
唔係HC冇需要用死靈
我會揀冰火雙修,
開荒行火,配合rune word 葉子,真係殺人全家都唔使本
真的嗎?
難道我記錯所有怪都可以破電免
其實不嬲玩D2都係冰火法開荒 再加靜態力場
但條街真係多冰法 (講緊以前HC天梯)
所以我都諗緊行邊條路好
係,最近我玩番舊版d2 用infinity 實測過,
有少量金怪元素免疫,單靠conviction 靈氣係破唔到,要靠主動放curse 先得

普通白怪用infinity 就足夠有餘
請哂成個星期啦,反正都冇得去旅行
你啱
啱啱上網搵料,如果無數漏,應該有7隻怪係電抗>115
分佈喺ACT II到ACT V
如果剩刷牛關同ACT I女伯爵,純電係可以嘅,但如果要去埋其他地方刷,就要準備隨時打唔過,要走佬
開荒多數刷惡夢, 所以純冰法效率最快,
但怕悶諗住打下地獄, 就要冰火法
雙熱性騎士岩唔岩用
未玩過聖騎士,有咩bulid係易玩又勁抽?
當然係holy hammer 啦, 啲裝又易砌.
Blessed Hammer 先啱

法師開荒之後就試吓聖騎啦
pal係暴雪親生仔嚟
除左樣衰
個鎚mf
同smite打uber勁撚到on9
法師係親生女,
pal係親生仔。
而德魯依就係領養嘅。
盾丁同鎚丁都勁
係前期跑得慢啲咁解
風德其實ok丫,以前玩過
但法師用Teleport MF唔係快D咩?
你farm到 enigma俾pal一定係pal > sorc
除非個sorc有infinity
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞