Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
掉寶
反彈傷害 企係度收錢
都係嗰啲裝,法術有傳送同埋冰暴高傷又快
跟住地圖啲灰點點路就會去到
刷女伯爵 打死佢之後係咪一定去去返揀人個畫面再入先reset?
係,個場既所有怪都係唔會重生,殺左就要開新場。
正式版 電腦玩家可唔可以連ps4/5玩家?
唔得,

呢條問題應該要置頂
咁之後基本就沒PS4/5玩家了
PS4/5 都係過下手癮回憶下, 真係日刷夜刷玩HC 都係得PC 順手
冇啦,等9月出
開局 亞馬遜定法師好?
法師一開始單修定雙修好d?
傳聞支冰破到冰免, 係既話ALL IN冰法就得
就咁係破唔到
但如果用死靈招降低抵抗令到怪無咗冰免隻字
咁支冰嘅減抗就會計埋入去
Solo可以買把有降抵抵抗嘅武器放副武
唔係 有人公測試左破到 可以去Reddit 望望 個個都屌緊話咁太易玩
跟舊版係冇可能
整件符文裝有信念靈氣/買支骨杖有降抗
Open beta 就係改左 當然正式版可能又改返
同埋官方個問卷結果, 80%玩家都希望有以下呢堆野, 正式版可能又大執.. 希望唔好變糞GAME

問卷內容:
你認為以下的變化,對遊戲來說是好還是壞?

‧ 額外的訊息顯示屬性數值的範圍
‧ 符文和寶石可以疊加
‧ 自動背包整理
‧ 高級技能欄(不清楚這是指什麼)
‧ 護身符專屬背包
‧ Buff計時器
‧ 遊戲內顯示赫拉迪姆方塊的配方
‧ 追加其他重置屬性/技能方式

你是否希望在賽季模式,看到以下限定的內容?

‧ 新的赫拉迪姆方塊的配方
‧ 職業技能改動
‧ 新的暗金和套裝
‧ 符文裝備改動
‧ 新技能
之前唔知邊度睇話冰支果類變直接-抗
唔係再扣隻怪1/5 所以冰支就咁就破到冰免
真唔真就唔知
估係直接改左

原版
主動降抗 無限 降85 (實際 1/5 變降17)
被動降抗 支冰 20級降115 (假設1/5 變降23)

被動降抗原版一定要主動破左先有效

電免怪110電抗, 變93=破左, 所以無限配電系
冰免怪150冰抗 帶無限減完17仲有133, 支冰如有效降23都係冰免

目前公測支冰打到冰免怪,
可能取消左1/5 直接減人115
又可能無左150冰抗, MAX 100 OR 110, 所以1/5破到
又有可能跟返描述係Pierces the cold resistance所以傷到

不過都可能只係IT狗寫錯, 到時跟返原版
無記錯減抗係hell先會得返1/5
Normal係全數
新版藥水有冇得疊?個身成日要袋住十幾支
open beta normal
cracked beta hell
http://www.youtube.com/watch?v=kdnZnUPC1iQ&t=339s
兩者都可以直接屌死D冰免怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞