Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
D3個交易係統個零月收咗皮啦
又多BUG又會俾人用黎洗黑錢!
根本就係玩家私下交易最好,
佢地唔駛負責任
個陣買把垃圾武器都有人要
真係幾好笑
但完全失去打裝個種玩法
之後勁快冇左個系統
switch 到而家都冇寫最多幾人連線, maybe 4人?
唔好咁大期望switch 版, 雖然都想買黎拎出街玩
D3 d裝備跟account,改極都唔太影響個市場。
但D2唔同,隨時可以trade,如果我玩switch版,先改一埋道具,
跟手開返電腦版,引繼返個switch save去電腦版,
電腦版嗰邊嘅物價即係崩塌。其他版本同理。
所以私心啲咁講,最好swtich版自己玩,唔准引繼 save。
咁睇switch版應該出唔到
暗黑拍賣神 果陣要用計時器、最後3 秒鐘落bid
單機啦
我又唔明點解switch 版會係咁, 個save 大家都係server side.
點改? 要改的話PC 改得更加勁, 之後你一put 上server 就會check到有問題, 即drop connection.

真心唔明switch 版個構造

定係大家講緊switch 嘅D3? 呢隻擺明冇check save任人改啦, 個ladder 亂鳩嚟, 暴雪hea 住做唔Q 理.
依家係講緊D3呀。就係D3改到癲咗,擔心D2都一樣。
除非技術上可以杜絕到改item,否則唔好放switch版出嚟害人。
之前預購warcraft3重制伏到瀨屎
今次都係睇定啲先
改裝備都係影響單機save姐...?
Battlenet/天梯應該影響唔到?
Switch版嘅D3我停咗兩季,唔肯定最新咩情況。
印象中,(兩季前)賽季嗰邊可以改item作弊嘅。所以每個職業排頭50嗰班都係bug裝備。
不過好似之前咁講,D3道具挷account,有改同無改嘅一齊玩,影響有限。
但D2唔同,我件道具改完,隨時扔落地俾人執,即使你本身無改,都可以入手到我啲bug item。
咁古怪....
我一直玩D2都係做乖仔...
無試過用BUG武..
最多都係跟Bot既巴爾bus...
其實舊版D2都出現過dupe item,仲要係喺battle.net度添。
當年有幸入手過一個叫 伊司 嘅無形雙手劍。
用咗幾耐唔記得,只係記得有一日再登入就無咗,account無受影響。
你果啲直頭係hack item
伊司武外仲有白手套、眼球戒,一大堆好誇張既item
居然真係仲有老鬼知
1.08牛關時代?
仲有白戒白手套白鞋等等
1.09仲有好多呢啲神裝
1.10之後差唔多無晒,得非天梯有少量
但1.10主力係天梯,所以都唔係好多人理
最有印象就係白戒
當年隻game真係好勁

但淨係識汁寶石上巴哈換軍帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞