有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
昨天我朋友傳來一封訊息,說速報神7出現不認識的人

整個嚇到,宮脇咲良排那麼後面,然後帕魯魯不見了,川榮也不見了,柏木由紀也沒看到了

我朋友說:這就是世代交替,就像Wander Girls當年很紅,No Body尾牙必唱,但現在也解散了,是同樣的道理
梳岩岩先落機
下pist樓豬up左啲相先 我番去再執珠鋼棒
梳岩岩先落機

辛苦晒,乳細兄,禾珠登基靠你,不可以偷懶喲
今年應該好難分析
年年都好多人速報後分析

係瀏海呀!!!!!

岩岩先見到 麻友由呀嬸look變番女神
靚到chin sin
今年應該好難分析
年年都好多人速報後分析

#1就係#1
仲分析d咩?
facebook個好孩子係咪都係珠推黎

淨係知佢反咪醬

係 我仲好記得嗰惹黑尤物
http://www.akb48.co.jp/sousenkyo49th/candidate?group=akb
總選舉成員當選公約
好多都好得意
72小時?
邊撚個會睇

淨係知佢反咪醬

乜咪醬好黑人憎咩
成日見佢黑咪
我以前都幾鍾意咪醬

利申好耐無留意48

好孩子唔止衰撐珠
呢件KOL(kai on9 leader)會扮理性分析 其實極度主觀
邊個邊個做C唔好 因為佢再C會悶 但C悶唔悶本身好L主觀
邊個邊個C好 因為好孩子推佢 但呢個人本身都C左好L多次又特登唔講喎

同埋成日去影生寫舖 話影左當買左<----我唔鐘意 呢項見仁見智
下個po名不如叫眾籌集票 推到救世珠第1
AKARI SUDA
須田 亜香里
スダ アカリ
SKE48 Team E
3/31 18:48立候補受付
公約
目標順位:5位
電話番号を公開する

呢個CLS ga
梳岩岩先落機

辛苦晒,乳細兄,禾珠登基靠你,不可以偷懶喲

我知大家咁嘈底一定係見唔到禾珠速報第一所以嬲豬 一定係 除非唔係
一人一信屌7 aks好過 大lemon係死好彩 俾著我都酸既 如果係發生自己中意既mb身上係幾咁好問心俾着我見到呢個bug仲唔喪投 先唔係啲咩正2撚
aks柒左唔認最可恥

淨係知佢反咪醬

乜咪醬好黑人憎咩
成日見佢黑咪
我以前都幾鍾意咪醬

利申好耐無留意48

佢串救世珠果下我對佢好感倍增

好孩子唔止衰撐珠
呢件KOL(kai on9 leader)會扮理性分析 其實極度主觀
邊個邊個C好 因為好孩子推佢 但呢個人本身都C左好L多次又特登唔講喎

同埋成日去影生寫舖 話影左當買左<----我唔鐘意 呢項見仁見智

仲有佢啲圖可唔可以唔好塞哂啲字入去?
得上一代唔識IT嘅人先咁做
下個po名不如叫眾籌集票 推到救世珠第1

毅進星 $100
搵人開啦
AKARI SUDA
須田 亜香里
スダ アカリ
公約
電話番号を公開する

呢個CLS ga

選舉承諾啲嘢
AKARI SUDA
須田 亜香里
スダ アカリ
公約
電話番号を公開する

呢個CLS ga

要打IDD,不了

好孩子唔止衰撐珠

我見佢今日個post 講#1
J 佢原石磨到變鑽石 心諗_ _ _
AKARI SUDA
須田 亜香里
スダ アカリ
公約
電話番号を公開する

呢個CLS ga

都痴唔哂既

好孩子唔止衰撐珠

仲有佢啲圖可唔可以唔好塞哂啲字入去?
得上一代唔識IT嘅人先咁做

成日喺佢啲post度留言嗰個Sxx Lxxx都好撚煩
嗰好孩子黑得最多咪 咪醬同柏木
講乜q都要賴下啲醜聞
睇咁多次都覺得煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞