有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
係喎 救世珠成日俾啲檸檬壓住嘅
其實營運睇住d票數加返部分member一兩萬票 令個差距合理返d好過

點會係加

一定係扣

聲明都發左 即係無可能扣速報既票 咁營運不如加返其他member既票 例如16人選拔既票都多左一兩萬 咁就好似合理返速報個票

上面有巴打講過,AKB Group個投票system係用政府選舉個system
真既話就更要死口唔認,一認既話就代表投票system有問題
system有問題既話,隨時搞到上屆選舉結果無效,咁就憲政危機,日本會大亂

而且依家日本就黎大選,背後牽涉太大既政治利益
講句唔好聽,就算依家成個akb group馬上摺埋都好,都唔可以話個system有問題

唔知你係咪講緊呢幅圖 不過原文好似無話同政府選舉system一樣
不過點都唔使將48g拉到去日本政治層面 佢地擔當唔起
而家只係會影響村內推既member啫
麻友本部速報後開眾籌,兩個鐘籌到十萬
好顛

係咪衰呢 叫左珠推唔好衝咁猛
好顛

貼吧加本部合共籌左200,000而家
好顛

一直以為麻友人氣跌左好多
好顛

其實睇返票數珠推同上年差不多
只係麻友同宅跌票
可能係策略唔衝速報
禾珠應該都係第三架啦
027速報68
好顛

係啲癡線佬突然覺醒嘅
好顛

上年衝速之後比宅過返
可能今年速報留力
麻友仲有大中華油王們頂住
速報都咁好睇 忍唔住要留名

本來禾珠聽到SASSHI 3位 笑到見牙唔見眼 仲唔係朕#1

第2位 瞬間由天堂跌落地獄

だれ!!だれ!!邊個!!係邊個阻住朕登基

心都涼埋

本來禾珠聽到SASSHI 3位 笑到見牙唔見眼 仲唔係朕#1

心都涼埋

仲有5年玩 慢慢等下啦
冇睇開都過嚟食花生

禾珠世界第一!!!
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=CY9PMc4GjXA

STU個網都可以上一頁再投,但Database有冇count到又係一個問題
今年D票數 大爆冷
新潟d 人都幾L有錢

心都涼埋

仲有5年玩 慢慢等下啦

仲有5年玩 慢慢等下啦

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

仲有5年玩 慢慢等下啦

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

佢除咗登基之外真係冇曬流量可以刷
佢拎第二第三第四都冇人會理,好似今日咁
有啲嘢真係整定

今日真係完全冇人理佢
個個都只係理第一係邊個同點解佢過到指原同麻友
禾珠 wfc
原來細豬3萬幾票有兩萬好似係中華炮
青如絲打對天音怨恨好深下

I know that feel sis
有個泡菜團既女idol都勁似我某個ex既姣婆fd
跟住我就黑足佢咁耐

咁我又唔係真係天音黑嘅
不過見佢比肥婆講咁慘,今次入圈咪上嚟幫佢刷存在感

講d咩 肥婆係忍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞