有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
禾珠一位
其他事鳩但
有時黑同推只差一線

me 推珠珠

連登定律 逢反必紅 逢撑必霉
所以 救世珠6月17登基#1 打救489

新圖

有時真係忍唔住笑

一陣又比啲珠飯咬

有人恨左成世就係為左呢個全版1字

有人恨左成世就係為左呢個全版1字

命裡有時
速報都咁好睇 忍唔住要留名

本來禾珠聽到SASSHI 3位 笑到見牙唔見眼 仲唔係朕#1

第2位 瞬間由天堂跌落地獄

だれ!!だれ!!邊個!!係邊個阻住朕登基

心都涼埋

救世珠聽到第2果個表情真係世界級

仲有5年玩 慢慢等下啦

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

佢除咗登基之外真係冇曬流量可以刷
佢拎第二第三第四都冇人會理,好似今日咁
有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷
唔係點會成日做小動作搏流量
除左拎第一外 一係佢有單大醜聞或者畢業
畢業佢點都唔會啦 就得返醜聞
但都要好似指皇柏木咁勁 先多流量
睇死佢都係發脾氣講錯野比人炎上就冇
真心覺得冇多條路比佢刷到流量
一係SR做出位野 全裸SR

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

大佬你有冇理下觀眾感受

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

大佬你有冇理下觀眾感受

舉個例姐 佢都唔會做架啦
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=CY9PMc4GjXA

STU個網都可以上一頁再投,但Database有冇count到又係一個問題

這條片明顯假
1:26片
上面個鐘Keep住9:41

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

禾珠fans service 村內第一啦
SR 差唔多日日開 同飯傾計 又有新意成日玩cosplay 陪酒女look/牛郎look/拳手look
我2個推畢業前都無開過SR

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

SR 差唔多日日開 同飯傾計 又有新意成日玩cosplay 陪酒女look/牛郎look/拳手look

佢個SR咪又係講經咁話要第一
嗱!佢直播發癲屌班fans一定大撚把人睇

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

佢個SR咪又係講經咁話要第一
嗱!佢直播發癲屌班fans一定大撚把人睇

好想睇佢輸左會講咩
btw 睇番今年味噌無簡人柯煙推速報灰姑娘既

彩姫仲係好高喎
yunana都有42

彩姫仲係好高喎
yunana都有42

社長

彩姫仲係好高喎
yunana都有42

社長

樂樂22都好高,有1萬票
諗住佢就算入到最多都係6,70

ego竟然無

彩姫仲係好高喎
yunana都有42

社長

樂樂22都好高,有1萬票
諗住佢就算入到最多都係6,70

ego竟然無

花音 真那都唔見影

不過命同ゆまな入咗

味噌今年玩機會的順番
點解荻野反而係大檸檬?
大份d?

應該係
好想睇佢輸左會講咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞