有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

我已經心淡 射落海 總選wfc

啱,呢單野點拗都唔會有結果

營運話冇重複就冇重複,個總選佢搞嘅,唔服氣就唔好投

不了
唔係已經畀左錢今次真係算9數

咁我之前投左果D咪ON9仔 原來人地免費就投到
明明唔服既點係度
尋晚無聊又碌左一輪強國眾籌
麻友有三家籌,指原似乎係一家(不過唔熟指可能有其他渠道我唔知都未定)
截至今朝凌晨一點,咁多彈加哂

麻友:588967
指原:464004

今朝再望,麻友速報後開既眾籌已經廿萬(多過尋晚8萬度)
個個見佢第四發哂顛

睇下好喇 上年夠話中華大炮打爆指皇啦

係瀏海呀!!!!!

終於轉髮型
畫面收得好差

終於轉髮型
畫面收得好差

呢個髮型好睇好多
原來一定要個MB出名先有資格有油王

先唔講有冇bug 掉返轉諗,如果琴日5萬5票嗰個係指原/麻友/禾珠,d人會唔會咁大反應

如果總選唔出名但上到咁高就是罪,咁又唔諗下總選d票用錢買其實已經係唔公平

應該咁樣講 因為成件事太唔合理 所以好大疑惑
你話呢個係櫻花既話 好多人都仲會信
問題係荻野由佳喎大佬 我當你有油王啦
我計你有3個油王好未
但3條友點一日投咁多
油王喎 唔係技術宅喎

重要誇張到同指麻加埋差唔多

先唔講有冇bug 掉返轉諗,如果琴日5萬5票嗰個係指原/麻友/禾珠,d人會唔會咁大反應

如果總選唔出名但上到咁高就是罪,咁又唔諗下總選d票用錢買其實已經係唔公平

我計你有3個油王好未
但3條友點一日投咁多
油王喎 唔係技術宅喎

油王工廠式投票

算啦 動員力呢下真係講唔通

我計你有3個油王好未
但3條友點一日投咁多
油王喎 唔係技術宅喎

油王工廠式投票

所以真係搵鬼信佢真係無bug咩
正常投票都唔知荻野有無10000票 一陣出到黎個結果仲係5萬幾就好笑
不過咁樣一夜成名又真係幾特別

我計你有3個油王好未
但3條友點一日投咁多
油王喎 唔係技術宅喎

油王工廠式投票

正常投票都唔知荻野有無10000票 一陣出到黎個結果仲係5萬幾就好笑

禾珠
禾珠又一日爆post
唔係唔可以有石油王,只係一日內要投出5.5萬票已經唔單純係財力既問題,當你有無限金錢 ,你都要請人做拆箱同入票,就算你用埋自動拆箱機同自動入票系統,你大手入咁多CD都要有地方去處理

除非個油王動員埋佢啲公司下屬做呢件事,但理論上應該會有風聲吹到出嚟囉

唔係喎
一人可以有mail嗰10票
喺新瀉搵幾千人就搞掂
唔係唔可以有石油王,只係一日內要投出5.5萬票已經唔單純係財力既問題,當你有無限金錢 ,你都要請人做拆箱同入票,就算你用埋自動拆箱機同自動入票系統,你大手入咁多CD都要有地方去處理

除非個油王動員埋佢啲公司下屬做呢件事,但理論上應該會有風聲吹到出嚟囉

唔係喎
喺新瀉搵幾千人就搞掂

幾千人係件大事 一定會上網威威走漏風聲

唔係喎
喺新瀉搵幾千人就搞掂

我諗個重點係最後果句 無風聲吹出黎
講緊係搵5000人 唔係50人
即係又要俾埋錢去搵人做
咁俾得錢既 點會無人放風出黎 咁荀

不過你都可以話佢有5000個fans 夾埋晒一次過衝速報既
但結論都係返去果個問題 點解一d風聲都無

我計你有3個油王好未
但3條友點一日投咁多
油王喎 唔係技術宅喎

油王工廠式投票

禾珠

唔係喎,之前睇d hkt番介紹新潟,個到賣魚佬都可以做億萬富翁,個到有好多油王可能唔係講笑。你睇指原2013年個陣成個九州推佢就知唔可以睇少呢d地區的財力
當然今次我都懷疑真係有bug,但係營運打死都話無真係吹佢唔漲,惟有當係激發d大top飯賣腎

聽動物吧講救世啲中華炮已經乾曬溏

中華炮自麻友後我唔再信

我都入左100票,今年係比票我自投,應該都穩陣

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

其實都同自投冇分別,勝在平同唔洗自己搵票源

如果係咁都幾安全 有啲性趣
係咪要down微信入gp 呢個係鄰國bar搞?

我入既係qq group,麻友吧同應援本部都有搞
麻友吧就直播投票,本部就比票自投

佢地點驗票 投左個啲無名寫低
剩係話投左

唔係喎
喺新瀉搵幾千人就搞掂

即係又要俾埋錢去搵人做

鄉下地方無風聲其實唔出奇

唔係喎
喺新瀉搵幾千人就搞掂

即係又要俾埋錢去搵人做

你都識講鄉下地方 鄉下地方搵5000個人喎
大事黎架喎

中華炮自麻友後我唔再信

我都入左100票,今年係比票我自投,應該都穩陣

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

其實都同自投冇分別,勝在平同唔洗自己搵票源

如果係咁都幾安全 有啲性趣
係咪要down微信入gp 呢個係鄰國bar搞?

我入既係qq group,麻友吧同應援本部都有搞
麻友吧就直播投票,本部就比票自投

佢地點驗票 投左個啲無名寫低
剩係話投左

可以click埋member,如果票同人唔一致,會顯示投票失效

唔係喎
喺新瀉搵幾千人就搞掂

即係又要俾埋錢去搵人做

你都識講鄉下地方 鄉下地方搵5000個人喎
大事黎架喎

有組織一定會有風聲,呢點我認同,但如果無組織呢?可能真係有幾千人無夾過同樣投喎
雖然我都知無咩說服力,但鄉下地方諗法同我地應該有d唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞