有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

啲中華炮係咪未射

射落海

聽動物吧講救世啲中華炮已經乾曬溏

中華炮自麻友後我唔再信

我都入左100票,今年係比票我自投,應該都穩陣

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

其實都同自投冇分別,勝在平同唔洗自己搵票源

如果係咁都幾安全 有啲性趣
係咪要down微信入gp 呢個係鄰國bar搞?
咁多年嚟多唔多人速報好高
之後慘死??

新飯第一次留意速報

依家呢個5萬票基本上已經穩入選拔,上年門檻係四萬
之後慘死??

新飯第一次留意速報

唔係叫慘死 而係本身就已經諗住剩衝速報
話時話aks有冇請個accountant望住條數?
元神7走剩麻友
外加佢今年陪酒豆腐都係裏主角
新曲企C,20歲,仲好意思講自己係次

佢明白就唔會咁on99啦
元神7走剩麻友
外加佢今年陪酒豆腐都係裏主角
新曲企C,20歲,仲好意思講自己係次

廁世代
之後慘死??

新飯第一次留意速報

唔係叫慘死 而係本身就已經諗住剩衝速報

衝速報都係刷吓存在感
留意番
次世代係呢啲
之後慘死??

新飯第一次留意速報

今年門檻唔知提升幾多
佢之前有冇入過圈?一嚟就入選拔真係幾癲

上年8x定9x
thx 矢作青
最開心見到小學雞同潟姐入
好surprise 希望笑到最後
之後慘死??

新飯第一次留意速報

今年門檻唔知提升幾多
佢之前有冇入過圈?一嚟就入選拔真係幾癲

上年90幾
講開呢樣 速報已經好多名都唔知邊個
之後慘死??

新飯第一次留意速報

込山有年速報37,之後圈外,算唔算

聽動物吧講救世啲中華炮已經乾曬溏

中華炮自麻友後我唔再信

我都入左100票,今年係比票我自投,應該都穩陣

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

其實都同自投冇分別,勝在平同唔洗自己搵票源

如果係咁都幾安全 有啲性趣
係咪要down微信入gp 呢個係鄰國bar搞?

我入既係qq group,麻友吧同應援本部都有搞
麻友吧就直播投票,本部就比票自投
睇o黎大米箱推似all in洗腳婢
中井美南要靠自己飯啦
睇好武藤妹衝上ug
咁快就有5000幾票

大米團真精彩
美男>杏兒>3歲>大檸檬
下個到邊個
留意番
次世代係呢啲

佢係次世代,馬2個陣呀嘛
好似老友記話自己係長跑冠軍一樣

次佢老尾
樣貌40歲既ske 1期大前輩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞