有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

聽動物吧講救世啲中華炮已經乾曬溏

中華炮自麻友後我唔再信

我都入左100票,今年係比票我自投,應該都穩陣

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

其實都同自投冇分別,勝在平同唔洗自己搵票源

如果係咁都幾安全 有啲性趣
係咪要down微信入gp 呢個係鄰國bar搞?

我入既係qq group,麻友吧同應援本部都有搞
麻友吧就直播投票,本部就比票自投

唔該唒 我番去睇睇下先

我頭先都諗起呢個畫面
睇o黎大米箱推似all in洗腳婢
中井美南要靠自己飯啦

美男真慘

中井就自求多福,不過圈內應該無問題..啩
美男就上年箱推完,今年有啲危

中華炮自麻友後我唔再信

俾票你? 咁個流程係點

集資入group,你比幾多票錢就比翻咁多投票碼你,你自己投,佢地會驗票check係咪抽比麻友

唔該唒 我番去睇睇下先

準備賣腎保前三
美南官又唔推民又唔推
大lemon似會俾人黑了
利伸食花生
本部加埋team8都係得28個入速報頭100
SKE都有24個
都唔差丫
3歲又喊了

中華炮自麻友後我唔再信

俾票你? 咁個流程係點

唔該唒 我番去睇睇下先

準備賣腎保前三

真心想佢拎番次第一
我圈外
NGT洗唔洗咁屈G
那麼,晚上好~這裡是珠理奈
大家,看了今晚的速報嗎
最後,實在是非常意外的結果
說真的非常不甘心!想要復仇
是投票的大家還不夠努力嗎?我想,不是這樣的
一定是珠理奈表達第一的願望還未傳達到大家心中
那麼,這裡就再說一次吧!
我,松井珠理奈,想要在這次的總選舉上,在前輩們都還在的時候
作為次時代,拿到第一的位置!

苦呀西

btw又嚟次世代次足十年八載

mobile mail?

屌你抄櫻花嘅
大lemon似會俾人黑了
利伸食花生

我諗黑佢都係其他團,ngt應該冇乜人唔服佢

總選呢啲嘢 有錢就得啦

唔該唒 我番去睇睇下先

準備賣腎保前三

真心想佢拎番次第一

拎多次第一,拎番次係禾珠準一位次世代

希望ngt班推投埋真帆入選拔 咁個選拔組會好好睇
我圈外

ego
啲新聞淨係講荻野,指麻
其實如果唔係有荻野block住
依家新聞實討論緊禾珠第一
真係命裏無時莫強求

喺囉 最衰啲飯唔夠努力
啲新聞淨係講荻野,指麻
其實如果唔係有荻野block住
依家新聞實討論緊禾珠第一
真係命裏無時莫強求

倒數第二嗰時我都諗緊仲有邊個咁把炮,講完救世後,心裡黑人問號但又好心涼
同時間諗緊邊個top仲未講
睇黎ngt推人推得幾成功 無想像中咁摺 起碼call到班飯投到啲洗腳婢咁多票
初頭我諗住今年最多入5-6個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞