有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
樣子抱歉
禾櫻無啦
你話指原呢D個樣唔出眾,但talk&綜藝強既拎第一就話
一公佈荻野果陣,唔知乜水,以為好靚既超新星

一search 新潟仔真識食
咁搞法隨時係松井珠二世

我覺得佢似須田二世多啲
荻野由佳同本間日陽落晒NGT啲大top面

NGT飯仲撚反叛過味噌

埸戲幾好睇, 開始有戲味
我決定跟隊

如果班農友順手推埋本間日陽上選拔 場戲就好睇囉

大日陽上位唔奇 除咗top/老野 就到佢
樣子抱歉

靚女都唔係北陸地方

幾時出秋田48
咁都可以入咗3個落神7
ngt有冇咁勁

NGT飯仲撚反叛過味噌

我決定跟隊

我寧願日陽上位都好過大檸
唔識佢但好想佢最後keep到拎個第一

你咁樣隨時會整多個禾珠出嚟,新人嚟啫,推到咁勁,盞推撚死佢

唔會啦,documentary佢選過好多團都落選
好似有akb同乃木坂,唔記得

From Wiki:
2013年
1月19日: 成為AKB48第15期準研究生,但最後未錄取。
2014年
10月27日:成為打工AKB成員。
上哂位!知名度直線上升!
咁都可以入咗3個落神7
ngt有冇咁勁

應該話d飯勁
都係紅白個次最公道

NGT飯仲撚反叛過味噌

我決定跟隊

仲要個ace入唔到圈內
大米飯係味噌加強版
幾好,反映AKB總選=得啖笑

yes 笑撚死左

yes 笑撚死左

諗起優子笑左仆街個年

From Wiki:
2013年
1月19日: 成為AKB48第15期準研究生,但最後未錄取。
2014年

可以行可憐路線, 引爆宅宅保護慾

yes 笑撚死左

諗起優子笑到仆街個年

NGT飯仲撚反叛過味噌

加藤美南影都冇撚埋
美男飯要加油了

步太郎要起飛
好彩今年彩姐唔玩

佢第一應該係最多人服

From Wiki:
2013年
2014年

可以行可憐路線, 引爆宅宅保護慾

可憐保護路線唔係佢
https://www.youtube.com/watch?v=yTCR7sPKHR0

日陽其實都唔錯

直頭正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞