有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔識佢但好想佢最後keep到拎個第一

我開始覺得今年指原有機輸

輸比邊個
真心問
其實點解會話ngt cheat?
rh嗰陣做過啲咩?

好似係 NGT個mobile bug 左
可以無限投(好似係)
我好似聽到救世豬好大聲咁問邊撚個拎左一位

第二開左之後佢瘋狂問都築 「たれたれ?!」(是誰是誰)

真心問
其實點解會話ngt cheat?
rh嗰陣做過啲咩?

有人講咩

頭七位有三首入咗
荻野由佳同本間日陽落晒NGT啲大top面

NGT飯仲撚反叛過味噌
原來咁多人唔識佢
佢啲飯今次成功了

開頭個個話第一咩事 我以為係救世珠
一定今日會有好多人去search
如果救世珠速報有6.5萬票就真係第1
BTW 今年第一真係唔知有幾多票!
指原飯一定再加碼!衝第一!
AKS開心死!
stu有咩人入咗
荻野由佳同本間日陽落晒NGT啲大top面

NGT飯仲撚反叛過味噌

埸戲幾好睇, 開始有戲味
我決定跟隊
屌你地 比你地反到排第一

救世珠世界第一

未必,上年指原速報都係第二
之後就會落力
指原唔需要衝速報啦

佢前幾日喺mail呻自己今年好危
冇睇NGT
有冇大檸檬推可以講下大檸檬有乜特別?點解會選擇推佢上位

D2前輩 會幫北原睇住啲細 跳舞落力 講野好笑 但行為怪誕

非大檸檬推
ngt debut銷量咁低但總選又咁多票

佢前幾日喺mail呻自己今年好危

SR喊添啦
說好的6.5萬票呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞