有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
大動運會造比NGT
RH造比NGT
連總選都造馬比NGT贏

苦呀西~

Cut左跳高同長跑
話唔定人哋政府投嘅呢

呢到第幾次炒車

呢度成日炒車
但今次大家都係出於愛珠深切炒車
速報第1應該屬於我珠
竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩

全世界都離棄我

嬲呀 無啦啦剎出個洗腳婢擋路

全人類努力返工賺錢
為禾珠拎翻嗰準第一翻嚟
http://www.akb48.co.jp/sousenkyo49th/news/34

話冇事唔會改RECORD??

【一部のMobile/Mailサイトでの選抜総選挙投票に関するお問い合わせについて】

システムについて万全を期しておりますが、一部のファンの皆様から、不正な重複投票を懸念する声が上がりましたので、改めて細部に渡り調査をいたしました結果、そのような事実は一切ございませんでした。

すべてが厳正な監視の下、公正に投票が行われていることをご報告いたします。

システム管理会社
株式会社ゴンドラ
代表取締役 古江恵治

弁護士 矢部陽一

出埋律師+事務所去保

收皮啦
幾多條友一日投5.5萬出黎呀
收唔收到風2ch日本個邊有無大lemon石油王唒票

算啦 改唔改都俾人黑變黑歷史
呢單野唔止影響大檸檬,連帶其他米團成員都受牽連

btw我剩係知道由佳痴線 連fan都痴線,把聲好鬼似佢
竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩

全世界都離棄我

嬲呀 無啦啦剎出個洗腳婢擋路

全人類努力返工賺錢
為禾珠拎翻嗰準第一翻嚟

我完sem真係番多左pt
anti票俾佢

今次係咪破晒咁多年速報記錄
五萬五上年的話已經入左選拔 係第十二位
律師識it狗嘅野咩
依家係話有bug wo
律師唔係只係係comfirm無作弊咩?

係 速報史上最高
五萬五上年的話已經入左選拔 係第十二位

又少左個位

過去速報
2014年 指原 莉乃 37,582票
2015年 指原 莉乃 38,151票
2016年 渡辺 麻友 42034票
2017年 荻野 由佳 55061票
律師識it狗嘅野咩
依家係話有bug wo

佢地都9唔搭8
有bug>投左好多票>無作幣因為真係投左
hoball
律師識it狗嘅野咩
依家係話有bug wo

佢地都9唔搭8
有bug>投左好多票>無作幣因為真係投左
hoball

好香港政府講野FEEL
搬一搬動物吧既分析

NGT的銷量 不算好
速報排名高的member握手成績也遠不及 速報只排83位的NGT Centre 中井

再加上NGT 手機可以重復投 (官方逃避手機重復投票這一點)

這更有可能是公關手段,強行把事兒壓下去
為了不出醜聞,不然實在太難解釋了

為何神七裡面有三個NGT ??
為何NGT 手機可以重復投 ??
為何石油王只不推Centre 中井/加藤美南 等人氣高的NGT成員 ??

去年總選95,這次速報第一5W5,太離奇了

===================================

呢幾日可以睇下有無油王晒票,如果無既話基本就可以肯定運營係臭屎密冚

同埋有人話日本大選都好似用呢嗰投票系統?
岩呀

為左自己個推脫嫌其實大可以將投左既碟影一張合照 大家都即刻收聲
http://www.bilibili.com/video/av10978982/?from=search&seid=16483620379434655874

櫻個細佬 7:10 彈出嚟個到好好笑

幾可愛

笑死
呢鑊害死NGT
原本就脱坑 諗住今年總選無咩特別
點撚知 爆單咁嘅野
今次好有驚喜喎

一直覺得NGT係扶不起的阿斗
前有HKT大高牆
同期46食住佢 媒體曝光所有焦點落哂係46
後有stu 追趕

今日搞一搞 今次好睇了
NGT馬上有新聞
同13姨可以提早退休
好撚大粒花生啊
禾珠流量又落後比NGT 3個流腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞