有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
見到都覺得慘

AKB14期生オーディション不合格

AKB15期生オーディション合格

AKB15期生仮仮研究生になる

セレクション落ち

バイトAKB合格

ドラフト2期生オーディションでNGTに第2巡指名

NGT副キャプテン就任

第8回選抜総選挙95位(圏外扱い)

第9回選抜総選挙速報1位 ←今ここ

不正でランクダウンor圏外 ←次

如果而家DQ左佢
我諗米團飯餘下兩星期既時間就會係不停咁灌票俾佢入返選拔

唔使咁擔心 正係流量都賺左
希望灌埋俾潟姐 佢都係打工akb出身 22碎啦明明握手ok俾人掟左去後排 我記到呢家

我都好鍾意潟姐

潟姐
理得你真定假
就算依家話救世珠第1都無用
流量無哂哈哈哈
理得你真定假
就算依家話救世珠第1都無用
流量無哂哈哈哈

你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要d乜野!佢地答案好簡單,只係想要救世珠登基!點解佢地要用成世人既時間去供 救世珠呀?因為dIT佬係度玩BUG呀!越禁得多就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!!
大動運會造比NGT
RH造比NGT
連總選都造馬比NGT贏

苦呀西~

其實如果要造
點解唔造比中井同美男?
話曬都係官推
大動運會造比NGT
RH造比NGT
連總選都造馬比NGT贏

苦呀西~

其實如果要造
點解唔造比中井同美男?
話曬都係官推

因為佢地班飯唔知依個BUG
http://www.bilibili.com/video/av10978982/?from=search&seid=16483620379434655874

櫻個細佬 7:10 彈出嚟個到好好笑

幾可愛
不過諗深一層唔覺會造馬 要造既係都拎官推(美南/三歲/杏兒)啦
似係有漏洞 好心aks快啲公佈 減番啲票 如果當無事 好多人都好唔鋸 呢三個mb之後招黑多謝唒
再唔係真係鈞到石油王但堅定流我地點會知
其實有年bbq入到十幾已經覺得凡事都有有可能 48g就係睇呢啲
大動運會造比NGT
RH造比NGT
連總選都造馬比NGT贏

苦呀西~

其實如果要造
點解唔造比中井同美男?
話曬都係官推

因為佢地班飯唔知依個BUG

唔關事
不過諗深一層唔覺會造馬 要造既係都拎官推(美南/三歲/杏兒)啦
似係有漏洞 好心aks快啲公佈 減番啲票 如果當無事 好多人都好唔鋸 呢三個mb之後招黑多謝唒
其實有年bbq入到十幾已經覺得凡事都有有可能 48g就係睇呢啲

48再係要咁先好睇
下下都係果幾個就悶
依家有話題幾好

官方否認有BUG
律師出埋黎擔保
55000票+ 其他NGT票坐實左

今次更有趣了

竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩
竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩

不甘心!!!!!!!

官方否認有BUG
律師出埋黎擔保
55000票+ 其他NGT票坐實左

今次更有趣了

上面抄哂車?

48再係要咁先好睇
下下都係果幾個就悶
依家有話題幾好

岩呀 唔好話外人 連班489都睇到厭
要黑就黑aks IT 狗整埋啲辣殺 application
大lemon我又諗唔到佢有咩好黑 可能佢太無流量
不過啲人話ngt之前個啲造馬我都唔太清楚 都係個句要錢投既野就搞好少少

呢到第幾次炒車
垃圾system仲好意思出嚟話無問題
收唔收到風2ch日本個邊有無大lemon石油王唒票
竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩

全世界都離棄我
竟然否認
我珠呢刻會諗緊咩

全世界都離棄我

嬲呀 無啦啦剎出個洗腳婢擋路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞