有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔明點解台狗黑櫻多過黑珠
利申hkt箱推

台狗大愛狗黎
成日話珠係自己人,又話冇資源營運錯之類

唔好講台狗啦 香港都大把人愛珠

呢到全部都係珠推
唔明點解台狗黑櫻多過黑珠
利申hkt箱推

台狗大愛狗黎
成日話珠係自己人,又話冇資源營運錯之類

自己人akb定ske呀
今日又爆多個pist
尋晚無聊又碌左一輪強國眾籌
麻友有三家籌,指原似乎係一家(不過唔熟指可能有其他渠道我唔知都未定)
截至今朝凌晨一點,咁多彈加哂

麻友:588967
指原:464004

今朝再望,麻友速報後開既眾籌已經廿萬(多過尋晚8萬度)
個個見佢第四發哂顛
就咁計中華炮,櫻花同珠都差不多
但櫻既中華炮已經谷哂速報
尋晚無聊又碌左一輪強國眾籌
麻友有三家籌,指原似乎係一家(不過唔熟指可能有其他渠道我唔知都未定)
截至今朝凌晨一點,咁多彈加哂

麻友:588967
指原:464004

今朝再望,麻友速報後開既眾籌已經廿萬(多過尋晚8萬度)
個個見佢第四發哂顛

所以速報唔高都係好既策略
今日又爆多個pist

尋日攪單咁大鑊
覺得top速報低 飯會痴左線咁投
而洗腳婢速報圈外變圈內/低順位變高順位 飯見到更加有動力投
就咁計中華炮,櫻花同珠都差不多
但櫻既中華炮已經谷哂速報

睇開啲
反正依家總選個關注點都好難落係珠櫻身上
就算拎第幾名,大眾都係討論指麻同ngt爆升
除非佢兩個是旦一個拎到第一名
你想氹櫻花開心就另一件事
我都係客觀分析下

放心,我想氹麻友開心姐
中我係見櫻花枝中華炮已經射哂都得8覺得好慘
不嬲速報都係用黎打告急牌

其實好多中游成員既飯都唔會衝速報,上年ske五個ug全部未訓醒既樣

其實好多中游成員既飯都唔會衝速報,上年ske五個ug全部未訓醒既樣

我每見你個名一次就愈掛念你一次
若果當年果幾次總選你有個好d既名次
會唔會咁快就決定要走
今日會唔會有個唔同既未來
真子回應https://mobile.twitter.com/mak0_k0jima/status/870143209929793536/photo/1

唔識日文
求翻譯

我都唔識同求
真子回應https://mobile.twitter.com/mak0_k0jima/status/870143209929793536/photo/1

唔識日文
求翻譯

我都唔識同求

動物吧有人po

會唔會咁快就決定要走

佢走左無再睇過ske

唔識日文
求翻譯

我都唔識同求

動物吧有人po

又會同J家人做同學嘅
btw

會唔會咁快就決定要走

我幾肯定唔會唔同

因為條友根本零野心,當年一有立候補制度佢即時跳出嚟話唔玩

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

佢除咗登基之外真係冇曬流量可以刷
佢拎第二第三第四都冇人會理,好似今日咁
有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷
唔係點會成日做小動作搏流量
除左拎第一外 一係佢有單大醜聞或者畢業
畢業佢點都唔會啦 就得返醜聞
但都要好似指皇柏木咁勁 先多流量
睇死佢都係發脾氣講錯野比人炎上就冇
真心覺得冇多條路比佢刷到流量
一係SR做出位野 全裸SR

根本係佢已經wfc
尋日柏木淨係做吓顔藝已經大把流量啦
啲記者講個唔選嘅都唔講佢,做咩小動作都冇用架啦

0新聞價值
村內冇新鮮感
村外冇知名度

因為佢已經零新鮮感
最勁咪空降大聲

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

佢除咗登基之外真係冇曬流量可以刷
佢拎第二第三第四都冇人會理,好似今日咁
有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷
唔係點會成日做小動作搏流量
除左拎第一外 一係佢有單大醜聞或者畢業
畢業佢點都唔會啦 就得返醜聞
但都要好似指皇柏木咁勁 先多流量
睇死佢都係發脾氣講錯野比人炎上就冇
真心覺得冇多條路比佢刷到流量
一係SR做出位野 全裸SR

根本係佢已經wfc
尋日柏木淨係做吓顔藝已經大把流量啦
啲記者講個唔選嘅都唔講佢,做咩小動作都冇用架啦

0新聞價值
村內冇新鮮感
村外冇知名度

因為佢已經零新鮮感
最勁咪空降大聲

超級小學生係當年係幾有綽頭嘅
但大家都睇通左呢粒原石係咩料嘅依家
明報妓者連yukirin冇參選都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞