有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
原本就脱坑 諗住今年總選無咩特別
點撚知 爆單咁嘅野
今次好有驚喜喎

一直覺得NGT係扶不起的阿斗
前有HKT大高牆
同期46食住佢 媒體曝光所有焦點落哂係46
後有stu 追趕

今日搞一搞 今次好睇了
NGT馬上有新聞
同13姨可以提早退休

13姨好似完全比人捨棄左
點撚知 爆單咁嘅野
今次好有驚喜喎

前有HKT大高牆
後有stu 追趕

今日搞一搞 今次好睇了
NGT馬上有新聞
同13姨可以提早退休

13姨留力後上都仲得
但而家真係喧賓奪主到離晒大譜
點撚知 爆單咁嘅野
今次好有驚喜喎

前有HKT大高牆
後有stu 追趕

今日搞一搞 今次好睇了
NGT馬上有新聞
同13姨可以提早退休

13姨 自己知自己咩事
個陣有套綜藝 得佢同撒西 傾計食飯
都已經睇到佢個人唔係奶媽料 唔夠領導能力
又無信心
同佢村外接近無人識一樣 拍電影做茄喱啡
村內又唔拖唔水 先去ngt
如果今次佢入唔到選拔
應該ngt下一單就會係佢畢業之作
岩呀

為左自己個推脫嫌其實大可以將投左既碟影一張合照 大家都即刻收聲

而家營運比人炎上得好勁
我信營運除時真係會整2000個cd箱出黎,搵個人渣住荻野張生寫影相
岩呀

為左自己個推脫嫌其實大可以將投左既碟影一張合照 大家都即刻收聲

而家營運比人炎上得好勁
我信營運除時真係會整2000個cd箱出黎,搵個人渣住荻野張生寫影相
岩呀

而家營運比人炎上得好勁

係就快啦
其實營運睇住d票數加返部分member一兩萬票 令個差距合理返d好過
其實營運睇住d票數加返部分member一兩萬票 令個差距合理返d好過

點會係加

一定係扣

點會係加

一定係扣

聲明都發左 即係無可能扣速報既票 咁營運不如加返其他member既票 例如16人選拔既票都多左一兩萬 咁就好似合理返速報個票
原來mayuyu跌得最多。。。
就算加都唔會明面加俾你啦

上年速報生誔呀嘛
原來禾珠都跌左
估唔到今次總選咁早有大量花生
麻友本部速報後開眾籌,兩個鐘籌到十萬
好顛

上年衝生誕禮物
再加埋因為上年衝速報影響後面總票數
今日呢個票數先係正常
指原都跌好多

好期待荻野由佳最終票數係幾多
只要多一倍票數 就係上年救世珠個總票數

Btw 連個天都要救世珠無得坐正

點會係加

一定係扣

聲明都發左 即係無可能扣速報既票 咁營運不如加返其他member既票 例如16人選拔既票都多左一兩萬 咁就好似合理返速報個票

上面有巴打講過,AKB Group個投票system係用政府選舉個system
真既話就更要死口唔認,一認既話就代表投票system有問題
system有問題既話,隨時搞到上屆選舉結果無效,咁就憲政危機,日本會大亂

而且依家日本就黎大選,背後牽涉太大既政治利益
講句唔好聽,就算依家成個akb group馬上摺埋都好,都唔可以話個system有問題

呢單野比想像中嚴重好多

點會係加

一定係扣

上面有巴打講過,AKB Group個投票system係用政府選舉個system
真既話就更要死口唔認,一認既話就代表投票system有問題
system有問題既話,隨時搞到上屆選舉結果無效,咁就憲政危機,日本會大亂

而且依家日本就黎大選,背後牽涉太大既政治利益
講句唔好聽,就算依家成個akb group馬上摺埋都好,都唔可以話個system有問題

信有bug多過aks造馬
其實呢攤野都無得深究落去
只可以話大lemon好彩 要把握機會
但如果係bug票係流 營運知就唔會點落力推 反正都簡人推架啦佢地

上年衝生誕禮物
再加埋因為上年衝速報影響後面總票數
今日呢個票數先係正常
指原都跌好多

好期待荻野由佳最終票數係幾多
只要多一倍票數 就係上年救世珠個總票數

Btw 連個天都要救世珠無得坐正

禾珠整定#準一位 #一位後補
btw 睇番今年味噌無簡人柯煙推速報灰姑娘既
點解荻野反而係大檸檬?
大份d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞