有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
幾千個新潟人投埼玉人,搞完笑未
唔係唔可以有石油王,只係一日內要投出5.5萬票已經唔單純係財力既問題,當你有無限金錢 ,你都要請人做拆箱同入票,就算你用埋自動拆箱機同自動入票系統,你大手入咁多CD都要有地方去處理

除非個油王動員埋佢啲公司下屬做呢件事,但理論上應該會有風聲吹到出嚟囉

唔係喎
一人可以有mail嗰10票
喺新瀉搵幾千人就搞掂

我諗個重點係最後果句 無風聲吹出黎
講緊係搵5000人 唔係50人
即係又要俾埋錢去搵人做
咁俾得錢既 點會無人放風出黎 咁荀

不過你都可以話佢有5000個fans 夾埋晒一次過衝速報既
但結論都係返去果個問題 點解一d風聲都無

鄉下地方無風聲其實唔出奇

你都識講鄉下地方 鄉下地方搵5000個人喎
大事黎架喎

有組織一定會有風聲,呢點我認同,但如果無組織呢?可能真係有幾千人無夾過同樣投喎
雖然我都知無咩說服力,但鄉下地方諗法同我地應該有d唔同

個要唔只由佳喎,仲有日陽同胡杏兒

所以你話係杏兒美南或者釣師都仲叫合理,但呢個檸檬你睇直播真係個個O住個咀
就咁計中華炮,櫻花同珠都差不多
但櫻既中華炮已經谷哂速報

睇開啲
反正依家總選個關注點都好難落係珠櫻身上
就算拎第幾名,大眾都係討論指麻同ngt爆升
除非佢兩個是旦一個拎到第一名
你想氹櫻花開心就另一件事
我都係客觀分析下

我想知中華炮點谷速報
佢地係邊拎票

所以你話係杏兒美南或者釣師都仲叫合理,但呢個檸檬你睇直播真係個個O住個咀

美南...

Btw 我都想荻野d票係堅 因為mahoho呢個速報排名都好好 唔想佢係因為bug先跳到咁前

終於轉髮型
畫面收得好差

呢個髮型好睇好多

終於唔係公仔麵
其實成件事真係有錢就做到

但我唔係好信
擺明係啲it狗柒左唔敢認
肥秋營運個堆又覺得呢個結果好玩
先比佢留低

啱啱試完宜家仲可以上一頁投到票
留低條link得閒撳下先
假設佢無bug

只要個油王肯做以下條件咪得

首先請好多個打字快既人
(我自己本身試過十分鐘入到五十票以上,有人幫手拆碟整理啲卷可以仲快 )
又肯用唔知幾多架車黎運票
再搵人黎去揸車拎票
又搵到人開碟

不過係唔知佢票源係邊 就算佢肯做咁多野
啲郵差叔叔都未撚送到啲碟 通肖都有機會既

或者再簡單啲開左唔知幾多部mobile黎投票

屌你老母唔係bug真係唔撚信
下次真係要試下亂咁撳下上一頁
仲有咩好討論
Sony music係後面做手腳直接買票製造「勢い」
Debut single之前Rh已經做過一次,係冇諗到今次玩大左
唔係到今時今日仲天真嬌以為呢個業界/總選好乾淨呀嘛

但我唔係好信
先比佢留低

係就咁多幾票比櫻花

櫻花既笑容靠你黎守護喇

但我唔係好信
先比佢留低

係就咁多幾票比櫻花

最尾賣百三萬碟 有成千萬票
主要係要係24小時內要投既票太多,唔係做唔到,但資源要投放好多,就算有油王願意畀錢,果舊錢不如用嚟係未來十幾日慢慢投多幾箱票好過。

如果真係想要衝速報拎話題,即係你想幫荻野出名,更加唔可能無人post 相出嚟,幾箱CD都有人貼、5萬隻喎仲唔RT到癲,點解會低調到咁先

但我唔係好信
先比佢留低

係就咁多幾票比櫻花

有mobile票架嘛

btw啱啱stu無啦啦唔得 ngt仲得
主要係要係24小時內要投既票太多,唔係做唔到,但資源要投放好多,就算有油王願意畀錢,果舊錢不如用嚟係未來十幾日慢慢投多幾箱票好過。

如果真係想要衝速報拎話題,即係你想幫荻野出名,更加唔可能無人post 相出嚟,幾箱CD都有人貼、5萬隻喎仲唔RT到癲,點解會低調到咁先

mobile票囉
仲有咩好討論
Debut single之前Rh已經做過一次,係冇諗到今次玩大左

sony music掉咁多錢落ngt好啲定掉落欅好啲

但我唔係好信
先比佢留低

係就咁多幾票比櫻花

日本有1億人 1%人投票都有100萬
每個人mobile同mail投11票
一千萬票不是夢

美南...

Btw 我都想荻野d票係堅 因為mahoho呢個速報排名都好好 唔想佢係因為bug先跳到咁前

咁樣mb會覺得只要有石油王就得
其他wfc

mobile票囉

24小時要搵5000人幫你投十次

新垣結衣都未必做到

mobile票囉

新垣結衣都未必做到

可以開好多個張電話卡

mobile票囉

新垣結衣都未必做到

可以開好多張電話卡
仲有咩好討論

你點知佢地圍內條數要幾多錢
錢銀事少,Ngt debut single 開閘脫左腳,如果做得起個勢營運都唔知幾開心,對佢地黎講係雙贏局面
仲有咩好討論

why not both

反正欅都上左位
Btw 好多台仔都覺得係荻野嘅「努力」
真係人唔笑
入得48,邊個唔努力?
指原麻友唔努力咩?
而家講緊合唔合理 wo

又話咩好辛苦,好勵志先入到團
屌講勵志,soda 20歲先入到團就真係勵志啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞