有無人好憎松井珠理奈(9)救世珠速報6.5萬票第1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
不過話說 呢個topic既票數真係可以做到第一

我係營運既話都唔知下年keep唔keep個bug好
等睇ngt下年又跌返

其實唔握手淨投票真係有呢d人嫁咩
我係營運既話都唔知下年keep唔keep個bug好
等睇ngt下年又跌返

其實唔握手淨投票真係有呢d人嫁咩

禁人地可能有握
握手都唔係想握幾多就幾多
真子被爆同johnny仔開生日會

https://www.facebook.com/AKB48iscute/posts/2090530374507390

雖然就咁睇相好少事
救世又輸一場
不過講堅如果係總選個日爆上黎成件事都唔會唔合理
但投票第一日就爆到禁
有無禁嘅人力真係好難唔懷疑
BTW真係估唔到有花生食

https://www.facebook.com/AKB48iscute/posts/2090530374507390

雖然就咁睇相好少事

molamola 諗番俄妹同j家仔撚貓
好想睇佢輸左會講咩

西

雖然就咁睇相好少事

班宅宅一定會諗到撚完貓一定係撚狗啦

molamola

雖然就咁睇相好少事

molamola

係都撚雀啦
btw 睇番今年味噌無簡人柯煙推速報灰姑娘既

彩姫仲係好高喎
yunana都有42

社長

樂樂22都好高,有1萬票
諗住佢就算入到最多都係6,70

ego竟然無

花音 真那都唔見影

不過命同ゆまな入咗

味噌今年玩機會的順番

最意外係井田玲音名
6期就黎全部都rank in過
呢單野搞到好期待總選,原本都係食花生

ngt飯會唔會推埋佢入神七

仲有5年玩 慢慢等下啦

會唔會速報單嘢搞到班飯推到佢上第一
苦呀西

6月17日登基

佢除咗登基之外真係冇曬流量可以刷
佢拎第二第三第四都冇人會理,好似今日咁
有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷
唔係點會成日做小動作搏流量
除左拎第一外 一係佢有單大醜聞或者畢業
畢業佢點都唔會啦 就得返醜聞
但都要好似指皇柏木咁勁 先多流量
睇死佢都係發脾氣講錯野比人炎上就冇
真心覺得冇多條路比佢刷到流量
一係SR做出位野 全裸SR

根本係佢已經wfc
尋日柏木淨係做吓顔藝已經大把流量啦
啲記者講個唔選嘅都唔講佢,做咩小動作都冇用架啦

雖然就咁睇相好少事

molamola

係都撚雀啦

最比人屌屎眼同個嘴
個處仲係到真子一生推

仲有5年玩 慢慢等下啦

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

根本係佢已經wfc

0新聞價值
村內冇新鮮感
村外冇知名度

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

根本係佢已經wfc

0新聞價值
村內冇新鮮感
村外冇知名度

由頭到尾都係得佢自己咁執著
救世玩埋今次不如走啦
唔好阻住發展

冇禾珠我地冇野好討論

苦呀西

6月17日登基

有啲嘢真係整定

根本已經冇乜流量好刷

根本係佢已經wfc

0新聞價值
村內冇新鮮感
村外冇知名度

點解珠會差櫻咁多
唔明點解台狗黑櫻多過黑珠
利申hkt箱推
利申hkt箱推

台狗大愛狗黎
成日話珠係自己人,又話冇資源營運錯之類
利申hkt箱推

台狗大愛狗黎
成日話珠係自己人,又話冇資源營運錯之類

唔好講台狗啦 香港都大把人愛珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞