全盛時期既林丹打唔打得贏今場既艾素臣

711 回覆
1072 Like 42 Dislike
個年唔係諶龍屈反而係林李都好屈...林李2個互打到謝晒皮,抖一晚就打決賽,2個打到第二局已經冇力打
諶龍比所有人都更有波品,輸分個時會on99咁苦笑冇見過佢黑面同發脾氣
艾素臣打不死精神,同林丹打應該好撚好睇,不過艾素臣個打法,第三局開始攰,要諗諗計
輸左都好禮貌埋去恭喜人,呢啲真係有家教,十分欣賞有體育精神既球手
當今無人夠佢打,就已經證明唔到佢係咪已經發揮到極限

正如你擺全盛林李落2021,無宿敵你都唔會知佢極限係咩水平,所以根本拗嚟都曬氣
有傷
打唔贏

條高佬好屈
佢隻腳應該痛到仆街
應該都係無得同top fit既林李比
今場啲波好似好準好靚
係因為對面無比壓力
啲波唔夠快同深
屌,真係含濃
湛龍拎完奧運冠軍冇耐,同林丹打,輸。
屌唔屌打唔講,但當時林丹都年過三十,軌都出埋。

如果16年叫奧運四強互相對打幾場(聯賽咁),湛拎閪到冠軍。 實力一定有嘅,但拎冠只係好命。 琴日打完林丹,今日莫講話打決賽,飛機都未必打到啦
幻想埋啲無謂野
一日依兩個人唔上場比賽, 撚知咩
林李係羽壇封神, 大家只會以08奧運林丹作為人類實力既天花板.
因為幾好體力既人都唔可能以全程加速狀態下去打進攻式羽毛球, 決賽直頭係打到李宗偉痴呆得分只得個位數.
只可以話呢個狀態既艾素臣, 同16年既林丹打有機會先取一局後落敗.
果年佢兩個激戰之後再打就一齊輸
佢兩條友亙打完已經冇晒力
益晒下一場對手
唔睇開羽毛球你就返去你老母個西到啦
有冇睇過兩位嘅統治力
啱啱先拎金仲要係打半退休諶龍
所有精力都俾哂李宗偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞