全盛時期既林丹打唔打得贏今場既艾素臣

711 回覆
1072 Like 42 Dislike
今屆係我睇過最唔激烈嘅一屆奧運
金廷、李梓嘉後生,唔夠穩,迴光返照嘅諶龍已經足夠打敗
真正當打嘅得桃安,但桃
佢自己背負住好多輿論壓力 獎牌又好 宿敵又好
輿論就好似一個雪球咁越滾越大
最後叫做剋服左一個人生高牆 係大賽打贏佢
我覺得佢已經拎左金牌
雖然我好中意李宗偉,但早排睇返維基先發現,原來佢冇乜大賽命,好少攞冠軍
佢20歲仔 球風咁快咁成熟 仲有排打
大賽eq 比重佔好多 佢keep住咁行真係有機會成為一哥
樊心態差過林
林自己都講佢地場波 對手壓力比佢大
youtube 真係大把,Taufik嘅反手殺波係可以去到300km/h
https://www.youtube.com/watch?v=03ZD0SVZJGA&ab_channel=MrArbitraryuser

衣場男單打林丹都可以睇下
條友係第一位集奧運會、亞運會、世錦賽、湯姆斯盃冠軍於一身的大滿貫球員,然後佢就半退休狀態咁打波
傻鳩樓豬皮已收
咁無既 有睇波既咪知實力其實差唔多
係心態問題 所有競技類王者 心理都係高一班架啦
馬龍打完今屆下屆都高齡啦 唔洗打
奧都係一樣
未來都係林樊之爭
樊衰太遲入局 改善唔到呢樣野好難站穩
佢超多冠軍喎,只係奧運世錦唔夠運,巔峰對林丹,32-34又對巔峰龍(自己睇諶龍今年都係32,但呢幾年有幾水
依場axelsen準到下下直抽落條白界,網前接近0失誤,就連防守弱既缺點都完全消失,點會唔可以同林丹李宗偉比?
諶龍俾唔到壓力佢,佢先打得咁輕鬆
agger
好多下諶龍都只係擋住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞