全盛時期既林丹打唔打得贏今場既艾素臣

711 回覆
1072 Like 42 Dislike
林丹啲爆發力
同拿督網前手感
今屆都無球手睇到可以比得上
運動都講政治咁同穆狗有乜分別?果頭屌穆狗將政治帶入運動檸轉頭自己講?
佢一開始就話想去中國做教練
所以學埋普通話

之前打泰國三站 D餐唔掂 佢又直接敢係BWF 下面留言投訴
之後俾人del comment 佢再係 自己fb 再post 多次投訴
無人夠膽公開講 佢敢
佢係大陸果邊 評價正面
有次對石宇奇 仲幫對面挑戰埋
好煩,打場波都日日政治上身,人地呢啲鬼佬理鬼你中國點對香港台灣咩
出黎吠未呀
佢好鍾意中國文化, 佢啲國語好過唔少香港人.
亦試過中國對其他國家選手, 佢仲喺觀眾席教身邊啲人用國語幫手打氣加油.
運動同政治會分開, 奶共向來我只睇果個人係咪為求賺錢而屈服喺共產政權底下講同做埋啲埋沒良心既野.
而家啲人只要見人掂親中國就話佢地奶共,其實同微博班小粉紅逢香港/台灣人就叫獨冇分別
講政治咁伍家朗第一啦 奧運應該直接比金牌佢
香港人比人迫害緊 你對比迫害緊ga人仲要咁高道德要求
黃衛兵無份迫害咩
樓主潛撚咗駁都唔敢駁下
Think too much lah,佢勁係勁,甚至乎依家成個世界第一無人夠安仔打tim, 但依舊唔係林李巔峰個皮
李宗偉俾人陰, 佢自己都解釋左
點解奧運唔用,細比賽先用禁藥?
佢吃左好似首相朋友d保品估唔到有禁藥成份
李宗偉醜聞近0又專一
諶龍又真係冇見佢diu 7 人
On9
我都幾肯定
世錦賽都算細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞