全盛時期既林丹打唔打得贏今場既艾素臣

711 回覆
1072 Like 42 Dislike
林丹點解要追住李宗偉嚟打
其實佢地當對方係仇人定朋友
因為龍就係train嚟對付李
朋友啦好明顯
應該係17世錦嗰時,打完之後有記者會,記者問李宗偉幾時退役,佢答i dont know
記者再問林丹幾時退役,佢都答i dont know
係與趣
應該係唯一令佢繼續打波既動力
Axelsen而家淨係驚桃田炸嘛,
momota一出局佢信心爆棚,神打上身
陳郁條友當年都係做林丹嘅下把位,
幫手喺公開賽掃吓雷,石仔一早出咗局,
冇隊友幫手即刻亂晒,諶龍真係理你都on9,自己諗點打應該仲發揮得好d
實力viktor可能一樣甚至高於momota(車禍+肺炎後version),
佢係連輸15次HTH 搞到對親都有心理障礙姐
林丹有講過
開頭係敵人 望都唔會望對方一眼
但後尾漸漸變朋友
16年奧運都係李宗偉話想打 林丹先話好 我都打
林丹個支那仔上次見佢係05年 求我教佢打波 係咁易過左兩招比佢 贏埋世界冠軍
講到底垃圾比垃圾有咩好比?
牙耀呢
但巔峰龍係真係癲,點都攻唔入,但佢最引以為傲嘅防守反擊後場,琴日連後場波都跑唔郁去追,隻腳板底粒大血泡應該痛到仆街
只係對手無心戀戰,波都唔肯追唔肯剎球又唔加快節奏,安賽龍都無壓力你睇佢19年前對安桃、李宗偉、林丹都係輸到pk
今年咪比巔峰27歲安賽龍復仇恰鳩翻佢33歲轉頭囉
非常中肯安賽龍神龍d details位真係差林李9皮,單純神龍真係老了體能打唔過fit fit安賽龍
老實講,撐香港人都係咁講,伍家朗最多叫A-/B+ ,唔係林、李、陶、丹麥仔、神龍個皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞