全盛時期既林丹打唔打得贏今場既艾素臣

711 回覆
1072 Like 42 Dislike
桃田
但輸咗比個韓國仔 講經咩
李 激進攻擊型
林 全能
https://youtu.be/boQC4J4E1ZQ
momota 主打網前搓到好貼網 所以網前控到晒對手
(但被LCW屌打)

而呢場Final正正就係momota車禍前幾個鐘
我覺得係車禍嘅後遺症令佢之前輸俾李梓嘉同埋奧運小組淘汰
唔知佢之後仲上唔上到top
安賽龍依個大陸名真係好核突
桃田前幾年已經屈左機啦
可能算係早熟成型既球手 衰自己on9 桃色賭錢 之後又車禍
其實真心覺得林李完全係另一班波黎
睇過佢地全盛時期真係覺得而家既比賽有差距
好似另一個世界咁
唔講啲咩 不如睇下大家殺波球速再講啦
問又要問 話林丹勁啲你又唔信
打羽毛球身高太高其實唔好 林丹李宗偉兩個17幾係最適合 太高會唔夠敏捷 咁岩打銀龍睇落先無咩野 因為銀龍都好撚高 點知丹麥仔仲高
其實如果你無打過羽毛球 講咩都無用
林李好似互相都有講過因為有對方先愈黎愈進步
因為一比賽大家都唔想輸俾大家
有冇人覺得似打假波
佢自己改,想自己屠龍
你點睇的?
話林李大戰係神仙打交一d都唔過份
毫無疑問計生涯林丹李宗偉肯定係艾素臣之上,但如果剩係計今場,真係肯定全盛李林落去打肯定贏硬?今場曲奇仔直頭係全面進化到另一個層次,唔可以用過去嘅佢嚟比啦

有睇半場都知諶龍唔係hea打,而係畀艾素臣打到心態都崩埋,佢直接爆埋出嚟問教練點解打極都打唔死佢

雖然我都係大賽黨,但以前林丹對李宗偉嗰啲都係場場睇足,今場嘅艾素臣我覺得可以同佢哋喺同一個水平較量囉
同意,今日既丹麥仔有能力同當打既雙雄打
反而我覺得強国羽毛球無咁屈, 印尼仔殺出黎
睇下印尼仔, 將來出唔出到神級人
感覺係心理壓力輸 佢真係好想大賽贏林丹一次 可惜最後贏果次係贏左但唔係攞金
今晚既諶龍直頭不值一提
林李的確係 S級
兩條友D波癲既
睇返呢場D殺波同速度
今次個D男單 感覺好慢 猜波遊戲咁
人地呢場好好睇 攻守兼備
今場啲波接都唔想接咁
14:30 果球啲速率快到
佢直頭打假波咁 唔郁 底線都放左十球
無心打咁
主要係上太多電視
佢呢種打法磨磨他
係最穩陣 拉吊控制
無咁易爆冷
明顯係無心練波 速度根唔上
步法差哂 控唔到節奏
你有冇睇第一局 第一局佢打到轉場果陣同教練講好難打 d波打佢唔死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞