[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
邊度有arms預訂?
即刻入貨

點解要訂

我驚太多人買到時第一日玩唔到

呢類唔會賣的game 寧願俾多d 買eshop 版
換game card 好煩 又要記得帶
究竟係咪真係咁難分

人地以為膠登名同高登名係一樣吧
究竟係咪真係咁難分

人地以為連登名同高登名係一樣吧

Super Mario Bros嚟咗UNIQLO! 即日起,指定9間分店將會設立UTGP設計大賽中嘅冠軍作品 — 超級瑪利歐兄弟為主題嘅拍照區,配合遊戲嘅經典背景音樂,畀一眾Fans親身體驗遊戲場景,重溫童年美好回憶。今次活動係不設任何消費條件㗎,你哋可以喺拍照區自由影相!

美麗華店 又一城店 屯門市廣場店
德福廣場店 奧海城店 新港城中心店
新世紀廣場店 海港城店 黃埔花園店
Super Mario Bros嚟咗UNIQLO! 即日起,指定9間分店將會設立UTGP設計大賽中嘅冠軍作品 — 超級瑪利歐兄弟為主題嘅拍照區,配合遊戲嘅經典背景音樂,畀一眾Fans親身體驗遊戲場景,重溫童年美好回憶。今次活動係不設任何消費條件㗎,你哋可以喺拍照區自由影相!

no APM?
請問有無巴打知香港邊度有依個Mario 機套賣?

借位比我用 thx

MENU有隻狗仔, 禁入去就有得抽

幾好玩 但好似爆左之後就冇野玩

Touch 隻狗? menu 個4個都唔見有得抽

原來我未玩到有 唔該巴
想問下 ,如果爆左主線係咪冇野玩

你玩到幾多,我又卡

爆左就有ex關,都係儲石板同coin
我開左個line group,想入可以add我id fatbigmomo

有冇online關副版關
利伸,暫時太廢未online

無一間港島區
借位比我用 thx

咁樣voice chat設計真係勁正! ps4收得皮

返璞歸真 用返10年前嘅科技
[img][url]https://instagram.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18879020_1334671943295869_5158741036620578816_n.jpg[img][/url]

貼隻狗同馬騮出黎做咩 ?

大聖

呢個weekend封哂路,搞到我返工好麻煩
利申: 唔睇波

Between, 巴打如果係索索可以去Cardiff Bay行吓,Sony擺咗個大攤位
有無咩eshop game推介下
其實港任係唔想搞定冇力搞
佢有心機譯Trailer但又冇中文版出
係初初君島講句有香港份之後都冇哂聲氣

係咪有傳過港任冇牙力搵本社R Support

正路係等台灣搞
其實港任係唔想搞定冇力搞
佢有心機譯Trailer但又冇中文版出
係初初君島講句有香港份之後都冇哂聲氣

係咪有傳過港任冇牙力搵本社R Support

正路係等台灣搞

正路係
2:1 唔理港譯

盒仔連switch條線會唔會好短
事關部電視同梳化都幾遠下
btw個耳機好型 平時用都得
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/171843_6d21e98ea5026d09baf3bc4926aef011.jpg[/i[img][/url]
[url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/171849_875a4652af68b9c007b46567ac530f7e.jpg[/img][/url]
7月出嘅漆彈特別色好吸引,好想買佢對joy con
大家知唔知有咩方法可以訂到個手制同Amiibo?

唔係得水貨咩

盒仔連switch條線會唔會好短
事關部電視同梳化都幾遠下
btw個耳機好型 平時用都得

根本就唔係設計俾 docked mode 用
聽朝又有試玩
聽朝又有試玩

愈試得耐愈覺得隻game好快悶
唯一好處就係可以同女朋友/朋友玩
可能都未必買arms 集中火力油柒game+芒亨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞