[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
3DS 2017年內

重嚟

仲3DS

劇情九成跟動畫進度連王政篇都未完
有online收費 咁有backsave未

老任機唔會壞 唔駛backup㗎

on9我左con仲未去搞

你淨係左 con 有事定係點?
係嘅話點解唔換咗佢,又唔使換機
其實港任係唔想搞定冇力搞
佢有心機譯Trailer但又冇中文版出
係初初君島講句有香港份之後都冇哂聲氣

係咪有傳過港任冇牙力搵本社R Support

搵任豚做義工幫手譯囉

關唔關3ds仆直事 3ds都有中文game
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

唔知邊個比人撚緊呢

係囉 條友仲自嗚得意 唔知自己被人撚

係囉 比我撚潛水 家吓偷偷地講第二D野扮無發生過
3DS 2017年內

重嚟

仲3DS

你叫我switch玩呢啲真係不了

如果用joy con 體感玩立體機動裝置應該唔錯

諗下好

進擊巨人咁多game, 我最鐘意都係內地fenglee出果隻線上game, 好考技術。其他大公司出到咁我真係好失望

真係咁正?

我見demo鳩鳩地唔知做乜咁

玩咗幾場 佢剩係俾渣右手手制 咁左手啲動作點
個香港行貨貼咁似買蔘茸海味個D "正貨" 貼紙
個香港行貨貼咁似買蔘茸海味個D "正貨" 貼紙

幾似寶源品位
有冇人玩過地底,D裝備係咪要打返黎

收集碎片/儲錢抽/做精靈任務

邊到抽

MENU有隻狗仔, 禁入去就有得抽

幾好玩 但好似爆左之後就冇野玩

Touch 隻狗? menu 個4個都唔見有得抽

原來我未玩到有 唔該巴
想問下 ,如果爆左主線係咪冇野玩

你玩到幾多,我又卡

爆左就有ex關,都係儲石板同coin
我開左個line group,想入可以add我id fatbigmomo
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

唔知邊個比人撚緊呢

唔撚洗做牙,咁我一陣開post 你記得入黎啦喎
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

唔知邊個比人撚緊呢

你次次柒咗後都係le招架啦
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

唔知邊個比人撚緊呢

我會貼埋link架啦 我要搶今日熱門
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

唔知邊個比人撚緊呢

我會貼埋link架啦 我要搶今日熱門

https://lihkg.com/thread/258583/page/1?ref=android
7日前
上次想借我過轎仲想黎多次呀
任豚內戰
https://www.youtube.com/watch?v=9GxP5E5B7Y0
Splatoon 2 Splat Chat – Nintendo Switch
https://www.youtube.com/watch?v=9GxP5E5B7Y0
Splatoon 2 Splat Chat – Nintendo Switch

Nintendo of America‏
Join #NOATreehouse and @jordanrkent for a special #Splatoon2 #SplatChat! Learn the multiplayer basics and see how Ranked Battle is changing!
究竟係咪真係咁難分
究竟係咪真係咁難分

你地記得入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞