[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ARMS 其實比想象中悶 睇黎體感game都係唔岩我

好似越試越覺得唔好玩

setting 上 後手太勁,用唔用手制定體感都無意思

打左4~5場1on1,兩邊都鬥後手,場場都無timeup,都無ko 過對手

我今日一個鐘都未玩晒就quit game

我覺得間唔中打一兩舖 ok 嘅,不過唔可以 match 啲太勁嘅人,俾人完全屌打真係好冇癮

對手唔洗勁,佢不停拉打後手,你贏左都無癮

岩岩1on1 mummy 拉到timeout ,其他就大部份都係忍者

其實都唔關對手事
體感mode玩兩鋪已經厭 又累
用手制玩又唔太好玩 越玩越悶

係要你同對手都有返咁上下水準先好玩
空中跳左跳右用體感真係攰
放左工捱眼訓好辛苦

個人唔洗跳架喎

個人唔洗跳架喎

7月會再發售Mario 3D中文版為New2DS日版機護航
但係我印象中呢隻Game好像有d謎題要開3D視角喎...?

我覺得arms 係節奏問題
我覺得arms 係節奏問題

其實係隻game對有利方既優勢太多
中麻之後無論點跳點避其實都一定會比人捉到
比人打低對方節奏捉得好出左拳起身唔夠無敵時間又係食拳
同埋好似上面巴打講 先手後手問題係好重要
加上隻game偏重跳同避,要一邊避一邊出到想要方向既拳好難,鞋然係唔係都用追尾系既拳
1516 緊買唔買好
雖然係好玩
但覺得自己會玩唔長
唔知會唔會有story mode
1516 緊買唔買好
雖然係好玩
但覺得自己會玩唔長
唔知會唔會有story mode

我都係 但係見簡角色果頁㩒加制出果版簡武器頁勁多格,唔知到時多左武器會唔會再好玩d
想問usb轉lan線頭 係咪電腦用果啲都得

佢本身個wifi接收廢撚到想打爆部機

你個router廢定佢接收廢
我router放廳個人係房玩收得好好wo

Router無問題 其他電子野都收爆

係部switch收得好差

同感

任豚不願承認部機wifi接收廢

老任d硬件係落後

電子廢物都買,玩psv啦

好拎後悔
隻剎爾達都唔知做咩鳩就玩左個幾個鐘
嬲到我開返psv隻獄鬼2黎平均下,刷下裝有目標d

巴打你真係講得好啱,
所以我打完隻YS8就會放部靚色PSV1000,
黎俾各位機迷感受下PSVo既機能
巴打價
Viva La Vita

你個router廢定佢接收廢
我router放廳個人係房玩收得好好wo

同感

老任d硬件係落後

好拎後悔

唔明d人買switch做乜
psv多驚好多

無PSVo既巴打,機會來了
放靚色PSV1000,
連Falcom ARPG大作YS兩隻,
(YS8,YS樹海)
亦有比Switch MHXX畫面更靚o既共鬥大作,GOD EATER 2
啱啱買咗地心探險($320)
想問下一個人玩係咪好悶的
同埋係咪好快玩完?(諗住有啲心理準備)

1個人玩唔悶, 但會難玩, 有D石版要合作先拎到
我開左個LINE GROUP, 有興趣可以ADD我ID FATBIGMOMO

巴打知唔知入面有個CODE點入

我開左個LINE GROUP, 有興趣可以ADD我ID FATBIGMOMO

果個code係square enix儲點數換野, 同隻game冇關係
http://member.jp.square-enix.com/point/item_list/
arms唔多㩒玩 睇嚟都係等mh

果個code係square enix儲點數換野, 同隻game冇關係
http://member.jp.square-enix.com/point/item_list/

THANKS
仲以為有裝備換下

同感

老任d硬件係落後

好拎後悔

巴打你真係講得好啱,
所以我打完隻YS8就會放部靚色PSV1000,
黎俾各位機迷感受下PSVo既機能
巴打價

vita 2006新機都係收600
隻ARMS變左後手鬥捉人…
D人拳都唔同你駁,一味走走走等位跳捉
依家買新3ds ll大約幾錢?
唔見有人講
唔見有人講

我一年前買約1200
https://www.youtube.com/watch?v=KTBmoZtNRqQ
ポケモン 進化の軌跡
唔見有人講

呢啲上price.com都睇到大約價吧?
Viva La Vita

大家用vita la,又可以用黎上網睇片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞