[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇巴打試過右joy con差唔到電?? 手提mode用到但無線mode就用唔到
好奇問下大家夜晚唔用嘅時候係咪都係Sleep Mode就算

...

講真我之前真係估佢出條線插兩邊3.5(電話/switch)做到party chat..
點知真係

iPhone 7仲要加埋條腸仔

好,TY

放係個座上面成晚有冇問題?
攪乜個headhone 仲要插3.5mm
好心整個c type 轉插3.5 啦

做乜鳩要用 type c headphone
咪撚學埋 apple 啲 on9 嘢先得架

你就咪撚柒啦
Type c係黎緊係全球電子儀器大方向黎
唔單係Apple only架
咪咁井底之蛙啦

所以有時都費事回
以為全世界得apple 用type c
唔出街都上網睇下個世界點行丫

你就咪撚柒啦
咪咁井底之蛙啦

所以有時都費事回

認真 如果可以type c 解決到咪同耳機一齊用的問題 我唔介意買
呢個方法唔係話無效 但真係太穩陣

你就咪撚柒啦
咪咁井底之蛙啦

所以有時都費事回

認真 如果可以type c 解決到咪同耳機一齊用的問題 我唔介意買
呢個方法唔係話無效 但真係太穩陣

再加多個轉插已經收貨

放係個座上面成晚有冇問題?

冇 個設計咪就係比你長插

不過有咩事咪用返最原始都唔定
type c係大勢,但TypeC耳機唔撚係囉
唔明點解要用TypeC取代3.5mm,根本就係要迫人去買配件
成個post最堅持TypeC standard嗰位畀人話井底之蛙
成個post最堅持TypeC standard嗰位畀人話井底之蛙

哈哈點睇
Hori:你睇下日森
'Arms' for Switch Could Be the First Hardcore Motion Control Game

http://time.com/4801485/nintendo-arms-interview-preview/
12-Month Membership
$19.99 (USD)

抵到爛
Delayed to 2018
Free until 2018
12-Month Membership
$19.99 (USD)

抵到爛

日版2400羊
日版2400yen
日版2400yen

價錢都ok喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞