[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
聽朝又有試玩

愈試得耐愈覺得隻game好快悶
唯一好處就係可以同女朋友/朋友玩
可能都未必買arms 集中火力油柒game+芒亨

一個月買一隻 冇咩所謂
下次扮邊個好
聽朝又有試玩

一個月買一隻 冇咩所謂

我都咁諗,一個月一隻所以買足
聽朝又有試玩

一個月買一隻 冇咩所謂

清唔曬game 無謂買番黎擺
https://www.youtube.com/watch?v=_MxbVX4j_7w
ARMS Global Testpunch: Controls, Tips & Tricks, and More!
聽朝又有試玩

一個月買一隻 冇咩所謂

清唔曬game 無謂買番黎擺

依家出既都冇話清唔清
全部都係可以得閒拎出黎玩
https://www.youtube.com/watch?v=_MxbVX4j_7w
ARMS Global Testpunch: Controls, Tips & Tricks, and More!

垃圾game
想問下大家有無保護套推介?要有位放game

我用hori果隻
其實港任係唔想搞定冇力搞
佢有心機譯Trailer但又冇中文版出
係初初君島講句有香港份之後都冇哂聲氣

係咪有傳過港任冇牙力搵本社R Support

正路係等台灣搞

正路係
2:1 唔理港譯

台灣任天堂摺左啦,而家香港睇埋台灣果邊

正路係等台灣搞

正路係

呢樣咪問題
依家港任比我感覺得個表面係香港
我懷疑高層除左日本人就係喺台灣執果時吸納過黎既台灣人
香港人都唔知有幾多個
係香港主導既話冇可能會比到機會改名單野咁柒

正路係等台灣搞

正路係

呢樣咪問題
依家港任比我感覺得個表面係香港
我懷疑高層除左日本人就係喺台灣執果時吸納過黎既台灣人
香港人都唔知有幾多個
係香港主導既話冇可能會比到機會改名單野咁柒

唔係中國人咩
有冇巴打知啲卡帶earn point有乜用 唔earn住遲啲earn會唔會少啲
有冇巴打知啲卡帶earn point有乜用 唔earn住遲啲earn會唔會少啲

暫時得堆垃圾換

遲earn冇壞
謝謝兩位巴打回答
有冇巴打叉電會叉過夜?
3DS 2017年內

重嚟

仲3DS

你叫我switch玩呢啲真係不了

如果用joy con 體感玩立體機動裝置應該唔錯

諗下好

進擊巨人咁多game, 我最鐘意都係內地fenglee出果隻線上game, 好考技術。其他大公司出到咁我真係好失望

就算支援JoyCon 部機run唔run到都係問題??

信和地下驚hit有
$149

信和地下驚hit有
$149

最多放到幾多野?

信和地下驚hit有
$149

最多放到幾多野?

之前有位巴打話 MAX
一部機加兩對手制同前面兩盒game盒
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流
sony一廠game一流

事實,連用家質素都係三流,睇下前幾頁講老翻

講到好似PSP無ISO一樣

iso幾多年前呀,個陣NDS有無R4呀
講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦
係得D任豚先會玩老翻仲聲大夾惡

6個字:勿忘MHP3

索狗無老翻仲惡過狗啦

大把ps3 改機玩hdd game啦

玩到無野玩要返去打3DS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞