[連登仔又撞車]知名任豚會員認錯人,慘遭其他任系會員恥笑。

9 回覆
1 Like 2 Dislike
首先各位要認識下高登既兩位會員
SONY打手 艾倫http://evchk.wikia.com/wiki/%E8%89%BE%E5%80%AB
佢既好朋友 今次既主角 任天狗 闇之大精靈
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%97%87%E4%B9%8B%E5%A4%A7%E7%B2%BE%E9%9D%88

至於本人並非艾倫本人
識我既會員就識,唔識既人當我都係任豚就得
本身我一直都係[Switch/3DS討論]POST經常出現既會員黎

至於所謂既知名會員直到第35個POST先出現,仲要將我認錯做2009年既高登會員艾倫,當中我既發言同其他會員都間接表明本人唔係真艾倫
連結:
https://lihkg.com/thread/246787/page/28

但係隔左咁多日,今日知名會員又發功
事緣任天堂POST有會員玩老翻仲發惡咬正版玩家
因此鍾意釣魚既我就屌鳩垃圾任豚們
知名會員闇之大精靈仲未搞清發生乜事就一啖咬左過黎
而係其他會員們多次強調本人並非艾倫,該知名會員仲腦補緊本人係艾倫本人
比人撚緊仲以為撚緊我

詳細版可睇連結
https://lihkg.com/thread/264169/page/27

簡易cap圖版:
有會員玩老翻咬人

本人屌鳩前面玩老翻既會員

中間發生無謂既論戰,我就廢事cap了
知名會員仲以為自己活係2009年,論戰係一定羸,實際只係比我撚緊佢

然後有會員都頂唔順條友太柒提醒下佢

但係比人玩緊條友仲以為自己玩緊人

過左幾個鐘,佢仲未發現乜事

其他會員都忍唔住恥笑一番

闇之大精靈你咪撚夠膽扮一早知,post都開埋比你,柒左就認啦柒頭

做人教訓:唔好以為呢個世界唔會變,懶醒咁,post都唔追下就追住人咬
請各位索狗入黎觀賞一番
請各位索狗入黎觀賞一番

艾倫你返訓醒都入黎睇下
負評
我來了
今次中伏我只好認衰, 雖然我仲有懷疑
畢竟由艾倫潛水後我都淡出舊登遊戲台
因為無在佢真係有D悶
佢地果D明暗示我全部都睇到
但我都好耐無份入連登老任post
而你又主動挑釁
我當然唔認理真心定假膠起碼都據理力爭吧
你有心裝無心我自認on9
但老老實實, 連登你話你係唔係佢真人我都無証明架啦
我都係連登起過底先決定同你嘈
既我又想問你
最後你7日前個post又想點?
我記憶中7日前我都無同你交過手
你為咗裝我7日前就起定台戲等我
洗唔洗呀
負評

利申, 唔係我
我沖完涼就開始打字
我來了
因為無在佢真係有D悶
而你又主動挑釁
既我又想問你
洗唔洗呀

咁大方 得閒入黎任豚post吹下水
至於紅字,識我既巴打都知我不嬲都鍾意平時派下膠玩下野
而我今次扮艾倫裝人彈弓都唔止係七日,係兩個月
不過你起底起得一半就唔應該,你起埋我另一半低就知我係邊個
我來了
因為無在佢真係有D悶
而你又主動挑釁
既我又想問你
洗唔洗呀

雖然話上連登勿認真
但柒咗唔認我又做唔出
我來了
因為無在佢真係有D悶
而你又主動挑釁
既我又想問你
洗唔洗呀

雖然話上連登勿認真
但柒咗唔認我又做唔出

渣返手我地,得閒入黎任豚post吹下手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞