[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
依家買新3ds ll大約幾錢?
唔見有人講

呢啲上http://price.com都睇到大約價吧?

個價好似不跌反升
去淘大睇1350送火牛
請問我係咪壞左機要整?

我尋晚差完電,今朝100%熄機
格左兩個鐘開返變88%

買左一個星期,今次已經係第二次
我尋日已經試過一次放晒電
但今朝都係咁
請問我係咪壞左機要整?

格左兩個鐘開返變88%

但今朝都係咁

唔熄機咪乜事都冇

btw 成日 full cycle 等睇半年後得返一半capacity
我覺得arms 係節奏問題

其實係隻game對有利方既優勢太多
中麻之後無論點跳點避其實都一定會比人捉到
比人打低對方節奏捉得好出左拳起身唔夠無敵時間又係食拳
同埋好似上面巴打講 先手後手問題係好重要
加上隻game偏重跳同避,要一邊避一邊出到想要方向既拳好難,鞋然係唔係都用追尾系既拳

比人打底訓底左起身方向可以控制 其實好難打中 好易俾人後手

真係非常偏重跳同避 但係response rate唔算快 角色唔夠敏捷 最後變鬥後手都真係無癮
Forbes: I'm Sorry, Nintendo. I Was Wrong About The Switch
請問我係咪壞左機要整?

格左兩個鐘開返變88%

但今朝都係咁

唔熄機咪乜事都冇

btw 成日 full cycle 等睇半年後得返一半capacity

但一玩TV mode 佢就差電,咁玩開TV mode 部機舊電咪好快收皮?
請問我係咪壞左機要整?

格左兩個鐘開返變88%

但今朝都係咁

唔熄機咪乜事都冇

但一玩TV mode 佢就差電,咁玩開TV mode 部機舊電咪好快收皮?

你當佢iPhone咁玩就得
我覺得arms 係節奏問題

其實係隻game對有利方既優勢太多
中麻之後無論點跳點避其實都一定會比人捉到
比人打低對方節奏捉得好出左拳起身唔夠無敵時間又係食拳
同埋好似上面巴打講 先手後手問題係好重要
加上隻game偏重跳同避,要一邊避一邊出到想要方向既拳好難,鞋然係唔係都用追尾系既拳

比人打底訓底左起身方向可以控制 其實好難打中 好易俾人後手

真係非常偏重跳同避 但係response rate唔算快 角色唔夠敏捷 最後變鬥後手都真係無癮

係有得轉方向起身,打的確係好難打中,但係捉個判定太大就好易捉到,加上起身個下無無敵時間,打得多知你咩時間起身可以出得捉黎無限拋死你
加上捉個判定比出拳大好多,捉完之後仲可以雙手痴返埋身等下個動作,唔似出完拳要等個拳返黎先可以再出,成隻game個平衡明顯未經過長時間測試就出
along 做嘢啦
along 做嘢啦

有排啦
along 做嘢啦

有排啦

Forbes: I'm Sorry, Nintendo. I Was Wrong About The Switch

做咩,咁佢係高估定低估左?

之前話係辣殺

之前話係辣殺

呢個乜水黎?

之前話係辣殺

呢個乜水黎?

Forbes

之前話係辣殺

呢個乜水黎?

福布斯

之前話係辣殺

呢個乜水黎?

Forbes

高級版Content farm

之前話係辣殺

呢個乜水黎?

Forbes

高級版Content farm

老老77無人估到

Router無問題 其他電子野都收爆

係部switch收得好差

同感

任豚不願承認部機wifi接收廢

老任d硬件係落後

電子廢物都買,玩psv啦

好拎後悔
隻剎爾達都唔知做咩鳩就玩左個幾個鐘
嬲到我開返psv隻獄鬼2黎平均下,刷下裝有目標d

巴打你真係講得好啱,
所以我打完隻YS8就會放部靚色PSV1000,
黎俾各位機迷感受下PSVo既機能
巴打價

vita 2006新機都係收600

巴打,1000機雖然係味精色,
但畫面肯定好過新版vita
請問我係咪壞左機要整?

格左兩個鐘開返變88%

但今朝都係咁

唔熄機咪乜事都冇

即刻我個問題大家都有?
只要唔好熄機,淨係sleep mode 就可以唔洗理?
請問我係咪壞左機要整?

格左兩個鐘開返變88%

但今朝都係咁

唔熄機咪乜事都冇

即刻我個問題大家都有?
只要唔好熄機,淨係sleep mode 就可以唔洗理?

咁耐都未熄過機,除左更新要重開機
部機sleep mode根本超慳電,試過星期五拎左番公司唔記得拎番屋企,星期一開見跌得2%電

任天堂Switch會員服務2018年開始收費

服務內容:
1. 網絡對戰, 直至2018年服務開始前用家可免費使用此功能
2. 使用網絡對戰開房/配對及語音通話App, 其測試版2017年夏季開放下載
3. 可以遊玩追加網絡功能的"任天堂經典遊戲", 遊戲數目會不斷增加, 首批已知遊戲包括 「Super Mario Bros. 3」, 「Balloon Fight」, 「Dr. Mario」
4. eShop 遊戲優惠

收費:
每年 19.99USD/ 2400YEN (約港幣$160)
可只購買1或3個月會員資格, 惟其價格亦較昂貴

任豚不願承認部機wifi接收廢

老任d硬件係落後

電子廢物都買,玩psv啦

好拎後悔
隻剎爾達都唔知做咩鳩就玩左個幾個鐘
嬲到我開返psv隻獄鬼2黎平均下,刷下裝有目標d

巴打你真係講得好啱,
所以我打完隻YS8就會放部靚色PSV1000,
黎俾各位機迷感受下PSVo既機能
巴打價

vita 2006新機都係收600

巴打,1000機雖然係味精色,
但畫面肯定好過新版vita

1000 2000都有 但2000個moon smooth d
[center]任天堂Switch會員服務2018年開始收費

其實真係唔貴,
尤其老仼强項係多人遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞