[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流
sony一廠game一流

事實,連用家質素都係三流,睇下前幾頁講老翻

講到好似PSP無ISO一樣

iso幾多年前呀,個陣NDS有無R4呀
講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦
係得D任豚先會玩老翻仲聲大夾惡

6個字:勿忘MHP3

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

就係MHP3囉
當年破解大神宣布MHP3 ISO要正版發售後一星期先放出,你地D SONY又屌又乜
仲要起人底
卒之人地憤然退出破解界
仲話唔你惡過狗
比埋link免得你扮睇唔到
https://wapbaike.baidu.com/item/liquidzigong?adapt=1

醒下啦 豚之大精靈
而家咩年份呀 由一開始就講緊而家
你仲講以前 你係咪仲低留左係09年高登時代呀 垃圾

兜啦兜啦
柒咗又賴3賴4
今時今日乜一樣有班sony狗話唔買老任野
轉頭用模擬器玩
你估係DM3 DOWNLOAD野既無你D同類呀
如果今日PS4 PSV成功破解
你估吓當年果班sony會唔會轉死性從良呢
你由90年代都未進化過
我用翻當年水平都秒你嗌on9

如果論
兜你老母咩,自己睇返發言時間我講iso講句已經問緊你老母幾多年前,你仲拎d舊野同如果黎講
睇下現實啦,連登開左大半年,無索狗講老翻,任豚就前幾頁講完仲咬人咋
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流
sony一廠game一流

事實,連用家質素都係三流,睇下前幾頁講老翻

講到好似PSP無ISO一樣

iso幾多年前呀,個陣NDS有無R4呀
講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦
係得D任豚先會玩老翻仲聲大夾惡

6個字:勿忘MHP3

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

就係MHP3囉
當年破解大神宣布MHP3 ISO要正版發售後一星期先放出,你地D SONY又屌又乜
仲要起人底
卒之人地憤然退出破解界
仲話唔你惡過狗
比埋link免得你扮睇唔到
https://wapbaike.baidu.com/item/liquidzigong?adapt=1

醒下啦 豚之大精靈
而家咩年份呀 由一開始就講緊而家
你仲講以前 你係咪仲低留左係09年高登時代呀 垃圾

兜啦兜啦
柒咗又賴3賴4
今時今日乜一樣有班sony狗話唔買老任野
轉頭用模擬器玩
你估係DM3 DOWNLOAD野既無你D同類呀
如果今日PS4 PSV成功破解
你估吓當年果班sony會唔會轉死性從良呢
你由90年代都未進化過
我用翻當年水平都秒你嗌on9

如果論
兜你老母咩,自己睇返發言時間我講iso講句已經問緊你老母幾多年前,你仲拎d舊野同如果黎講
睇下現實啦,連登開左大半年,無索狗講老翻,任豚就前幾頁講完仲咬人咋

係因為現在PS4 PVS未被破解咋
無就緊係無人講啦
你刻意唔係apple to apple既屎橋
我緊係唔會中啦
你算狗數啦
有冇人玩過地底,D裝備係咪要打返黎

收集碎片/儲錢抽/做精靈任務

邊到抽
想玩返ogre battle 64
但只有wiiu virtual console 有
PS3一早比人破解左啦,高登連登有無人講呀
PS3仲要一機獨大
有人不願面對現實
好亂呀
PS3一早比人破解左啦,高登連登有無人講呀
PS3仲要一機獨大
有人不願面對現實

依?
有人唔係話要講現在
做乜又拉翻去PS3?
你又翻返去2000年呀
你唔好忘記PS3同PSP係同年代架
有人不願面對現實
柒到無眼睇
做咩事又嘈
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓
谷住對身體唔好
ww
咁鐘意懷舊,不如講返超任博士同PS1改機呀
邊度有arms預訂?
即刻入貨
邊度有arms預訂?
即刻入貨

點解要訂
味講到咁清早
今時今日唔係好多game要online玩,邊有咁多人玩正

Pc都好多人從良買steam 版(當然steam的確世界級)
邊度有arms預訂?
即刻入貨

點解要訂

我驚太多人買到時第一日玩唔到
邊度有arms預訂?
即刻入貨

點解要訂

我驚太多人買到時第一日玩唔到

到時 早兩日入來
睇偷跑報價walk in 仲好啦

邊到抽

MENU有隻狗仔, 禁入去就有得抽
做咩事又嘈

好多年無撚狗
懷舊吓

條友偽艾倫假膠黎

邊到抽

幾好玩 但好似爆左之後就冇野玩
btw2400一年平過對家
但一分錢一分貨
對家提供到既服務都豐富少少
(大把乞兒仔等佢每月免費大作)
到時用美版定日版買online service 係咪都冇咩所謂

我都想知 係咪都係可以互相連定點
但一分錢一分貨

價錢係抵
但我覺得今時今日語言要用電話幫手有d 7

邊到抽

幾好玩 但好似爆左之後就冇野玩

Touch 隻狗? menu 個4個都唔見有得抽
但一分錢一分貨

價錢係抵
但我覺得今時今日語言要用電話幫手有d 7

應該係粒U唔夠力
真係柒到冇朋友...明明有哂WIFI都要用電話推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞