[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
由於人氣太高/需求強勁

下次試拳會可以用佢

預備呢兩日全場都係 twintelle

幾時再開始試?

幾時先識睇第一頁?

Sorry 冇留意以為呢到只會講主機
...
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流
sony一廠game一流
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

事實,連用家質素都係三流,睇下前幾頁講老翻
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講到好似PSP無ISO一樣
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

新指示?
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

iso幾多年前呀,個陣NDS有無R4呀
講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦
係得D任豚先會玩老翻仲聲大夾惡
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

垃圾大陸網..成日拎隻蝗版MH嚟打飛機..算9數啦
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

6個字:勿忘MHP3
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦
任天堂確定會員送嘅VC GAME係跟 subscription

只要有Subscribe 就可以玩
唔再係只限當月

有冇講過話送咩game sfc果d?gc應該冇乜可能

Subscribers will get to download a compilation of classic titles with added online play, such as Super Mario Bros. 3, Balloon Fight and Dr. Mario.

classic titles

出力打死sony啦,sony呢排送親都好野黎

商家佬打交我至開心

sony just cause 3 walking dead killing floor 2
今個月都幾重本
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作
https://youtu.be/vPQYiFEyo9w
『モンスターハンターダブルクロス Nintendo Switch Ver.』TVCM(15秒)
由於人氣太高/需求強勁

下次試拳會可以用佢

今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

講開又講,岩岩出psv 3ds嗰陣仲好多話等到有破解先出機班人
而家係咪仲等緊
有無人記得GVG Next單野
本身Hacker話發售一星期後先出破解patch
成堆HKCC既小學雞晨早去hacker個網洗版同恐嚇hacker
最後hacker 話再煩就唔放個patch出黎
但d小學生仲唔停手
果時好多人叫班小學雞收手但無人聽
有無人記得GVG Next單野
本身Hacker話發售一星期後先出破解patch
成堆HKCC既小學雞晨早去hacker個網洗版同恐嚇hacker
最後hacker 話再煩就唔放個patch出黎
但d小學生仲唔停手
果時好多人叫班小學雞收手但無人聽

好似聽過下

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

講開又講,岩岩出psv 3ds嗰陣仲好多話等到有破解先出機班人
而家係咪仲等緊

vita 3.60全破左喇
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

就係MHP3囉
當年破解大神宣布MHP3 ISO要正版發售後一星期先放出,你地D SONY又屌又乜
仲要起人底
卒之人地憤然退出破解界
仲話唔你惡過狗
比埋link免得你扮睇唔到
https://wapbaike.baidu.com/item/liquidzigong?adapt=1
想問下點先dl 到arms 試玩既patch?
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

就係MHP3囉
當年破解大神宣布MHP3 ISO要正版發售後一星期先放出,你地D SONY又屌又乜
仲要起人底
卒之人地憤然退出破解界
仲話唔你惡過狗
https://wapbaike.baidu.com/item/liquidzigong?adapt=1

醒下啦 豚之大精靈
而家咩年份呀 由一開始就講緊而家
你仲講以前 你係咪仲低留左係09年高登時代呀 垃圾
有冇人玩過地底,D裝備係咪要打返黎
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

講緊而家啊,醒下啦任豚
索狗玩老翻都唔會咬人啦

索狗無老翻仲惡過狗啦

證據呢柒頭皮
無證據咪係度老作

就係MHP3囉
仲要起人底
卒之人地憤然退出破解界
仲話唔你惡過狗

醒下啦 豚之大精靈
而家咩年份呀 由一開始就講緊而家
你仲講以前 你係咪仲低留左係09年高登時代呀 垃圾

兜啦兜啦
柒咗又賴3賴4
今時今日乜一樣有班sony狗話唔買老任野
轉頭用模擬器玩
你估係DM3 DOWNLOAD野既無你D同類呀
如果今日PS4 PSV成功破解
你估吓當年果班sony會唔會轉死性從良呢
你由90年代都未進化過
我用翻當年水平都秒你嗌on9
今日A9任黑新黑點
任天堂一廠game三流

Game一流喎
一隻TOZ已經贏哂
有冇人玩過地底,D裝備係咪要打返黎

收集碎片/儲錢抽/做精靈任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞