[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
做老番狗仲要大條道理,真係支那種
咁唔鐘意人地屌你老番狗咪死出去開post囉
依度啲老屎忽係鐘意屌老番狗架啦
睇完呢個post好想買部玩
可惜人在英國d價貴到痴線
我想問係香港去邊度買機同game好?
小弟住新界
小弟住新界

新界咁大...
188個價好似唔錯 懶過海咪旺角行多幾間
Or So0果d
小弟住新界

新界咁大...
Or So0果d

住元朗
但係應該無咁快買因爲未翻香港
要六月中先有得買
英國部機計翻港幣要2800
而家D垃圾用老翻仲要咁張揚
香港教育究竟教左幾多%垃圾出o黎?

衰d講句應該有8,9成人都係你口中既垃圾

睇劇apps, 漫畫apps,
基本上大部份都係老翻

劇集會無得從正途取得(短期內)
同埋根本唔知會唔會有正途
漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

討論姐,你唔鐘意唔代表全部人都唔鐘意既
你唔鐘意見到咪block or無視囉
你話人好用侵權野人地就唔討論得,乜得而家d人控制欲咁強?

人係咁我無咩所謂巴打 , 咁得閒網上9UP鬧人我不如去做下其他野, 仲要話我屌鳩人, 我真係無你咁好氣

所以話香港係投訴之都真係無錯
連閒餘上網吹下水都要執到正一正

投你老母訴,而家你係做緊犯法野,咁撚鍾意吹水咪出去出吹水台話自己放左個一蚊係時代廣場囉,走啦柒頭無人歡迎你兩件垃圾
小弟住新界

新界咁大...
Or So0果d

住元朗
但係應該無咁快買因爲未翻香港
要六月中先有得買
英國部機計翻港幣要2800

元朗咪喜利/嘉城
原來switch仲未有百萬大作

PS4都未有 點睇

Switch 日本暫時賣得90萬部咋

PS4有FF15
而家D垃圾用老翻仲要咁張揚
香港教育究竟教左幾多%垃圾出o黎?

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

人係咁我無咩所謂巴打 , 咁得閒網上9UP鬧人我不如去做下其他野, 仲要話我屌鳩人, 我真係無你咁好氣

投你老母訴,而家你係做緊犯法野,咁撚鍾意吹水咪出去出吹水台話自己放左個一蚊係時代廣場囉,走啦柒頭無人歡迎你兩件垃圾

不如咁講 你又搵條法律係用老翻係犯法既
我淨係知賣老翻係犯法姐,有錯請指出

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

電腦software 用老翻犯法你唔信可以上網查, 商業上捉到罰好甘。 而且網上留言都有效你d 言論有鼓吹人用老翻可能有問題。
所以咪話人哋唔理你中文市場
屌你老母玩老返仲要咁撚大聲,又話冇法例管
就你呢d仆街,攪到人哋冇視我哋個市場

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

電腦software 用老翻犯法你唔信可以上網查, 商業上捉到罰好甘。 而且網上留言都有效你d 言論有鼓吹人用老翻可能有問題。

討論老翻=鼓吹就肯定無可能
電腦software老翻只會在商業上有問題
個人電腦係無問題既 唔信你都可以查下
依家啲人咁鐘意做支那種
死出去啦,機主post唔歡迎垃圾老番狗架
玩老翻玩到咁大聲當無犯法
知唔知點解以前ps2個d老翻碟會係咁比人清檔?
因為老翻真係犯法啊嘛死蠢
我細個玩nds用r4都唔敢周街大大聲講啦
事實上真係犯法喎點解要自豪
玩老翻的確可以省好多錢
但唔係好似你咁大大聲話老翻唔係犯法囉
玩老翻自己偷偷地暗爽算數啦

個人都犯法呀低能仔,只係罰款唔大海關懶做野。 唔好諗網上言論唔駛付責只係律政署都要計成本效益。 你好似講到犯法無問題, 小心d 正義能打電話告你網上言行不成實教唆他人用非法軟件! 唔識知識產權唔係罪用好翻重要用到大大聲話狗人係on 9!
見你地講amiibo
想問洛克人果個係唔係停產左
邊度買得返呢個

個人都犯法呀低能仔,只係罰款唔大海關懶做野。 唔好諗網上言論唔駛付責只係律政署都要計成本效益。 你好似講到犯法無問題, 小心d 正義能打電話告你網上言行不成實教唆他人用非法軟件! 唔識知識產權唔係罪用好翻重要用到大大聲話狗人係on 9!

啱啊就好似公眾場所講粗口都係犯法
係睇有無人真係咁得閒告
無人告唔代表無犯法
同殺左人無人捉你唔代表你無犯法一樣道理
根據《版權條例》(香港法例第528章)訂明,任何人未經版權擁有人特許而將侵犯版權複製品輸入或輸出香港,但並非供他私人和家居使用,均屬違法。一經定罪,最高刑罰爲入獄四年及每件侵權複製品罰款五萬元。
至於管有侵權複製品作私人家居用途,於目前法例下,雖不屬刑事範疇,但版權擁有人仍可循民事途徑向侵權者索償。
如欲核實有關貨品的版權真偽,可向有關的版權擁有人查詢。

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

根據《版權條例》,任何人士未經版權擁有人特許,在貿易或業務過程中,或為貿易或業務目的,又或在與任何貿易或業務有關連的情況下製造、出售、管有或進出口侵權複製品;或分發侵權複製品達致損害該版權持有人權益的程度(不論何種目的),一經定罪,最高可處監禁 4 年及每件盜版物品罰款 5 萬元。而涉及製造、管有或進出口用作製造盜版物品的任何物件,則最高可處罰款50萬元及監禁8年。

法庭至今的最高判刑為監禁48個月,最高罰款為198萬元。

其實都講左想討論老翻, 咪出去開個post 自己討論到夠, 唔好污染左個主機post

新主機喎 MS 個場禁細?
Arms 試拳會 更新已出
終於都等唔到入左部彩機

新主機喎 MS 個場禁細?

佢出到未
唔好討論就得了...自己開心使用咪得
淘寶咁強大..有時真係口裡說不 但身體卻很誠實

咪又係淘仔貨
不過都幾夠膽,唔驚人報海關
賺果小小

佢地係撚賺少少,
仆佢個街最初以為正版野問價, 間鋪夠膽死開380一套MK8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞