[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
上頭指示
咁amiibo邊度買平?Zelda 邊幾隻amiibo最抵買

amiibo 係拎黎擺嘅 figure 黎啫,鐘意邊幾隻咪買邊幾隻
我個人就係得 wolf link 同 guardian 依兩隻有興趣,不過都淨係買咗 wolf link
香港宜家炒緊,日森有賣正價 wolf link (要等),其他都係要 moon 住有貨就搶

guardian最抵買
wolf link冇wii u冇乜用
咁amiibo邊度買平?Zelda 邊幾隻amiibo最抵買

amiibo 係拎黎擺嘅 figure 黎啫,鐘意邊幾隻咪買邊幾隻
我個人就係得 wolf link 同 guardian 依兩隻有興趣,不過都淨係買咗 wolf link
香港宜家炒緊,日森有賣正價 wolf link (要等),其他都係要 moon 住有貨就搶

guardian最抵買
wolf link冇wii u冇乜用

拎黎擺啫嘛
買咗返黎嘟過一次都冇再理
有錢玩X99但唔買正版amiibo

咩叫有錢玩X99 玩X99要好有錢架咩
一粒6850K可以買到幾多個amiibo

47粒掛
有錢玩X99但唔買正版amiibo

咩叫有錢玩X99 玩X99要好有錢架咩

有錢姐係有錢買既意思
唔係好有米既意思
各位大佬
有事求救

我剛買左switch
手提模式玩到無問題
但一做tv mode 就定格
佢定得好奇怪
例如我入mario kart game 入而個menu
我tv mode 時可選遊戲模式
但一按A 確定,就定格
但我一轉hand mode, 就會入左我頭先定左格而唔入既選項

有冇大佬知乜事呀😭😭😭

我星期六買左部機都係咁,今日上左維修中心,主機問題,換過部冇事,記得打去約,有個人walkin差少少白行,好彩師傅話有個冇到讓左個位比佢
DF:
In Theory: What Next For Nvidia And Nintendo?
https://www.youtube.com/watch?v=eVtcWRBJoAs

鳩估有幾多成會成為現實

整pro dock啦,Tegra P1推4K應該推到
Switch 27,146
New3DS LL 14,610
PS4 13,972
PS4 Pro 5,030
Vita 4,092
2DS 2,667
New3DS 1,018
PS3 258
Wii U 177
Xbox One 121

PS3下面個兩部係做乜鬼

其實ps4 都唔好話唔堅
而家個個星期都有近二萬部
聖劍傳說好唔好玩?
有無巴打可以講下
未接觸過
而家D垃圾用老翻仲要咁張揚
香港教育究竟教左幾多%垃圾出o黎?
聖劍傳說好唔好玩?
有無巴打可以講下
未接觸過

SFC時代神GAME
未接觸過係值得玩
不過真心唔值咁貴

衰d講句應該有8,9成人都係你口中既垃圾

睇劇apps, 漫畫apps,
基本上大部份都係老翻

基本上大部份都係老翻

劇集會無得從正途取得(短期內)
同埋根本唔知會唔會有正途
漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

基本上大部份都係老翻

問題係比人話緊,仲要當無事。
聖劍傳說好唔好玩?
有無巴打可以講下
未接觸過

SFC時代神GAME
未接觸過係值得玩
不過真心唔值咁貴

唉,係啦。 SF2 都叫有新野同高清畫質。
呢隻真係原汁原味。
聖劍傳說好唔好玩?
有無巴打可以講下
未接觸過

詳細小小講
聖劍3
6個主角,三男三女
三條故事線
你揀o既第一個角色,就決定邊條線
其實只有部份不同

夠level就可以轉職
每人最多轉職兩次:初級>上位
每次轉職要揀 光/暗
所以每個角色最終職業有4種(光光,光暗,暗光,暗暗)
每個職業都有唔同技能同魔法

武器防具無加到特別系統(聖劍2有熟練度,我唔太熟)

統傳rpg玩屬性,
地圖夠大,BOSS夠多,PLAYTIME 要廿小時以上
難度其實偏高
不過煲LEVEL一定夠打

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

討論姐,你唔鐘意唔代表全部人都唔鐘意既
你唔鐘意見到咪block or無視囉
你話人好用侵權野人地就唔討論得,乜得而家d人控制欲咁強?
其實老任只有一個供應商是不是犯法?

壟斷法?

唔明咩叫只有一個供應商

你指代理?

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

用老翻比人屌好正常咋掛?

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

人係咁我無咩所謂巴打 , 咁得閒網上9UP鬧人我不如去做下其他野, 仲要話我屌鳩人, 我真係無你咁好氣

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

用老翻比人屌好正常咋掛?

當年玩psp又有幾多人真係買帶玩
NDS有幾多人唔係用R4
咁都好屌

基本上大部份都係老翻

漫畫亦都係咁上下
不過都係侵權架啦
起碼唔會理直氣壯先囉

人係咁我無咩所謂巴打 , 咁得閒網上9UP鬧人我不如去做下其他野, 仲要話我屌鳩人, 我真係無你咁好氣

所以話香港係投訴之都真係無錯
連閒餘上網吹下水都要執到正一正

咪又係淘仔貨
不過都幾夠膽,唔驚人報海關
賺果小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞