[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

買機貼完好完美,返到屋企入DOCKING 玩幾粒鐘就出事, 係咪熱到D 膠溶左,有冇巴打都係咁?
定係我買左流野玻璃貼? 200蚊9H

200蚊

好似係呢隻http://24h.pchome.com.tw/prod/DGBJBF-A9007Y6EJ
個包裝冇拎到走,唔記得左
部機彎左係咪都可以拎去整

自己啪返直佢
咩貼200蚊咁巴閉呀

淘記防埋核彈都唔洗50蚊
香港良心舖頭

IPHONE我都係貼400蚊IMOS, 玻璃貼唔係有平有貴嘅咩?
咩貼200蚊咁巴閉呀

香港良心舖頭

IPHONE我都係貼400蚊IMOS, 玻璃貼唔係有平有貴嘅咩?

咁你張IMOS有冇熱到出膠跡
咩貼200蚊咁巴閉呀

香港良心舖頭

唯一解釋係買左假野
咩貼200蚊咁巴閉呀

香港良心舖頭

唯一解釋係買左假野

唔怪得2400有彩機

買機貼完好完美,返到屋企入DOCKING 玩幾粒鐘就出事, 係咪熱到D 膠溶左,有冇巴打都係咁?

200蚊,淘寶20蚊塊

200蚊,淘寶20蚊塊

如果正牌, 淘都要百幾
https://www.youtube.com/watch?v=NlVkemKovQ4
【公式】コイルのうた『ドコイル、コイル?ココイル、コイル!』(Where is Coil? Here is Coil!)
聽講hori隻9h唔係玻璃嚟
話時話我張 9H 貼唔知點解宜家又冇事喎
有一排狂用硬咭刮佢條邊之後就冇再出現甩邊嘅情況

自己啪返直佢

屌,今日打去老任問個男識員話會比師傅拗返直佢,仲話呢部機既物料較為軟性,可能係我手提mode 打得激得滯自己拗彎左!我話我買左兩個星期多數TV mode會唔會係熱到彎左?佢話冇可能喎(早兩日個女職員先話有可能會咁)
仲話如果人為損壞唔包維修費喎
我覺得老任個維修方向改變左
各位, 請問隻game 今日show 話有update, 但一直條download bar 打x 唔郁, 係咩事?? 可以點搞?

data management check for corrupt data

我試過刮, 會正常1 分常, 之後耳慢慢變返原先咁
又唔敢刮太大力, 真係怕刮內傷

我自己部機都彎左,不過唔太覺眼同埋今日打去問完都係唔整佢算

係咪用返taobao 20蚊貨仔就算

我大大力刮鳩過佢之後到宜家應該已經多過一個半月冇出過事

9H本身都係膠貼

我自己部機都彎左,不過唔太覺眼同埋今日打去問完都係唔整佢算

搵幾本字典自己搞掂咪算

9H本身都係膠貼

唔怪得會溶
btw, 有冇邊隻taobao 貼好用

我係怕刮爆左唔知, 再起勢刮, 咁就gg

冇可能刮得爆任何嘢
塊 LCD panel 你想掂都掂唔到

冇可能刮得爆任何嘢
塊 LCD panel 你想掂都掂唔到

塊所謂9H , 會爆
而且見有巴打都有類似情況, 我打算淘返塊20算
其實 suppose 依啲貼 (膠又好玻璃又好) 貼完之後最好等廿四個鐘俾啲膠水定咗先,唔好咁快俾熱力佢
各位, 請問隻game 今日show 話有update, 但一直條download bar 打x 唔郁, 係咩事?? 可以點搞?

data management check for corrupt data

thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞