[Switch/3DS討論] ARMS今週末試玩有新content; 聖劍Collection 6月1號 (39)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
夠鐘居然係當佢贏

冇屎忽你貼黎做乜

用美國eshop postal code入返美國?

大土狂升緊食物

課左幾多

<3

頭先用了美國eshop買game 遲吓開港eshop可唔可以轉返?
https://www.twitch.tv/pokemon
2017 Pokémon Madison Regional Championships – VGC Day1

頭先用了美國eshop買game 遲吓開港eshop可唔可以轉返?

任轉架喎
有消息話之前3DS港版機果堆中文Game 七月會再出過,但係鎖日區
7月會再發售Mario 3D中文版為New2DS日版機護航
但係我印象中呢隻Game好像有d謎題要開3D視角喎...?

大土狂升緊食物

課左幾多

課咗3百幾蚊
拎咗鑽地機

零課

最後倒數

插住Dock強制reboot(hold power button 12秒) 再開機呢
都係唔得就應該要拎上港任Check check
順便問下個師博咩事
再上來匯報

頭先試到有畫面,但就delay到嘔,有冇巴打試過

我上星期買都係咁樣,已換機

師傅有無講咩

上到去好熟手插落佢個座睇一睇就話主機問題,唔關個座事,換過部機就冇問題,換左試埋自己個座開隻game試下就走得,應該好多人有咁既問題拎上去整
問師傅咩原因會咁,可能唔敢亂講野,只係話電子野個別情況

基本 troubleshooting 黎啫,依啲嘢好明顯,第一時間一定係換機
咁唔代表係好多人有依個問題

我係連登都起碼見到5-6個人有依個問題啦,一連TV mode就會變慢,咩都開唔到hang機

我早幾日收機都係呢個問題
HKTVmall 訂,一收機就試到呢個問題
第二日拎返去換機
而家開心遊玩中

最後倒數

好葡萄
今晚又有ARMS試玩會 但我上次都掌握唔到體感既話啲制點禁 有冇邊到有得睇番? 我見到啲教學全部都係教用手制 冇講體感

唔該

入去 help 有得睇好似係

thz! 今日玩完熟左好多 但好多勁人 同埋新女唔多好用
首歌好上腦
https://www.youtube.com/watch?v=ggqipK4HKNg

NANANANANANANANA~~
WOOHOHOHWOOOHO
有冇人有玩隻mr shifty 覺得點
啱啱買咗地心探險($320)
想問下一個人玩係咪好悶的
同埋係咪好快玩完?(諗住有啲心理準備)

1個人玩唔悶, 但會難玩, 有D石版要合作先拎到
我開左個LINE GROUP, 有興趣可以ADD我ID FATBIGMOMO
ARMS 其實比想象中悶 睇黎體感game都係唔岩我

好似越試越覺得唔好玩

setting 上 後手太勁,用唔用手制定體感都無意思

打左4~5場1on1,兩邊都鬥後手,場場都無timeup,都無ko 過對手

我今日一個鐘都未玩晒就quit game

我覺得間唔中打一兩舖 ok 嘅,不過唔可以 match 啲太勁嘅人,俾人完全屌打真係好冇癮

對手唔洗勁,佢不停拉打後手,你贏左都無癮

岩岩1on1 mummy 拉到timeout ,其他就大部份都係忍者

其實都唔關對手事
體感mode玩兩鋪已經厭 又累
用手制玩又唔太好玩 越玩越悶
ARMS 其實比想象中悶 睇黎體感game都係唔岩我

好似越試越覺得唔好玩

setting 上 後手太勁,用唔用手制定體感都無意思

打左4~5場1on1,兩邊都鬥後手,場場都無timeup,都無ko 過對手

我今日一個鐘都未玩晒就quit game

我覺得間唔中打一兩舖 ok 嘅,不過唔可以 match 啲太勁嘅人,俾人完全屌打真係好冇癮

對手唔洗勁,佢不停拉打後手,你贏左都無癮

岩岩1on1 mummy 拉到timeout ,其他就大部份都係忍者

其實都唔關對手事
體感mode玩兩鋪已經厭 又累
用手制玩又唔太好玩 越玩越悶

玩多幾舖已經唔想玩,仲衰過孖車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞