[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Robert Fernandez options for Transfer market this coming Summer:-

Defense:- (Sar, D.Sanchez, M.Alonso, Azpilicueta)

Right Backs:- ( Sidibe, Bellerin, Semedo )

Midfield:- ( Verratti, Seri, Saul )

Attack:- (Deulofeu, Munir (Loan))
#FCBlive

唔計比比鳥,個list幾正路
Seri咩料?有冇人講下

Seri咪尼斯隻黑沙維
或者叫平價版Verratti囉 係Tackle無咁多 其他數據好多都贏少少 比波長傳轉邊視野好
同埋好鍾意後腳個撚樣

勁?啱打?

比毒撚AG更啱,不過對抗差
做輪換都ok
Robert Fernandez options for Transfer market this coming Summer:-

Defense:- (Sar, D.Sanchez, M.Alonso, Azpilicueta)

Right Backs:- ( Sidibe, Bellerin, Semedo )

Midfield:- ( Verratti, Seri, Saul )

Attack:- (Deulofeu, Munir (Loan))
#FCBlive

除左我埃all 辣殺
好多個segi, 唔識分

SeRi

#FCBlive

除左我埃all 辣殺

駁吾刀

SeRi

SeRi

sergi, sergio, seri, 點分

華dee到左巴塞
阿狗對辛度拉斯有興趣

SeRi

sergi, sergio, seri, 點分

蘿白,影帝,非洲沙維
個list除左華拉提同我埃 其餘不了

艾斯派古達都唔差wo

艾斯派古達都唔差wo

佢傻仔黎,唔使理佢
好過見到古天奴先
佢真係90M買既話我寧願比返個球員位24
睇返今季美欺入球精華 真係冇幾球係中場造比佢 幾乎係佢自己策動或者同sn打one two造入去
傳親都係黑人
傳親都係黑人

好耐冇基達呢D肯後備又做到下野既非洲佬黎
食左utt條腸已經番唔到轉頭
有冇機會見到全黑人防線
Semedo Marlon D山 UTT
傳親都係黑人

西維爾真係良心賣家
又唔貴又岩玩
There is a clause in Seri's contract that would allow him to go to Barca if he receives an offer to fulfill his dream as a child. [md]

應該冇走雞

真風扇
傳親都係黑人

西維爾真係良心賣家
又唔貴又岩玩

阿祖,特警,拉,基達
全部有料,又平
傳親都係黑人

西維爾真係良心賣家
又唔貴又岩玩

阿祖,特警,拉,基達
全部有料,又平

維度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞