[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

其實買件黑腸既話都唔知代邊個中場好
靜係可以代影帝個防中位

黑腸打防中只可以打強隊加強防守用 如果要攻一定唔好
仲有用黑腸轉守為攻會冇咁快 始終冇乜黑腸做到影帝個種轉守為攻原地擺脫

幾時都覺得黑腸防中都係無腦個d黎

但是宜家係中場防守動力不足
其實如果用黑腸型要求佢搶完波簡單傳比小白佢地就可以
唔撚做多餘野及參與創造

今季輸波就係中場無創造力喎,busi上半季小白/美斯傷左,拍住其他中場,好似食左屎咁,失左幾多波(馬斯老化,執唔到咁多屎,d責任就落左馬斯到)

今打得差好難賴哂落一個球員到
不過最大責任肯定係安歷基

幾時都唔會賴落一個球員到,但busi今季d甩波比之前真係多左超超多

因為中場冇人現位 佢都唔知下一步可以點 佢又唔係可以轉完身自己爆個d 咪亂囉
精泉講過因為無個創造力形既同busi分擔

Busi創造力其實唔高架

但有小白同佢分擔,完全唔同 小白傷完出黎個幾場可以睇到
不過小白老鳥,又出現第個問題

係 所以一定要買創造力強嘅翻黎
One of the first things that Valverde will discuss with Robert is the situation of Barça B players like Palencia, Marlon and Aleñá. [sport]

今季試好森柏同alena先再講買人

busi既問題
老實說我都唔知點搞
今季佢連自己做得最好個樣野都做唔好
已經好難搞,因為佢埋身防守係好差
如果全隊打得好,佢會將我地昇華
如果打得唔好,佢會跟住一齊食屎,因為佢完全無一般防中既防守力

busi既問題
老實說我都唔知點搞
今季佢連自己做得最好個樣野都做唔好
已經好難搞,因為佢埋身防守係好差
如果全隊打得好,佢會將我地昇華
如果打得唔好,佢會跟住一齊食屎,因為佢完全無一般防中既防守力

近呢兩個月又ok返,真係唔知佢點
其實我真人創造力都幾強,幾岩踢巴塞

踢得好菲律賓先啦

翻去練守龍啦你

睇下買唔買到華拉提 冇嘅不如用佢兩個
不過Alena下季先升啦 跟下操打雞隊上黎玩下先啦
森柏俾佢試下mc同dmc睇下效果

買到就爽 但覺得好難買到
創造力黑鬼好似真係得pogba
創造力黑鬼好似真係得pogba

叫做比較好

細佬
AG
Dso
Alena
Samper
Roberto
邊d應該走?應該入咩人?
完全係雞肋

細佬
AG
Dso
Alena
Samper
Roberto
完全係雞肋

ag走
Alena下季先升
Roberto定位萬能插
六個中場都ok dso細佬可以打邊

細佬
AG
Dso
Alena
Samper
Roberto
完全係雞肋

ag走
Alena下季先升
Roberto定位萬能插
六個中場都ok dso細佬可以打邊

反AG既垃圾
keep ag, all out

yes

yes

yes

買到就爽 但覺得好難買到

所以都係用me啦
點解turan之前會黎巴塞 佢係馬體好似長期正選黎

我以前好似問過一次 不過唔記得左

唔鐘意施蒙尼踢法,要做好多防守工作

唔想防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞