[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
d.山神係ajax個個中堅?
d.山神係ajax個個中堅?

Yes
每天吹奏一下山神
真係人都快樂D
我愛沙維奧拿
個list除左華拉提同我埃 其餘不了

艾斯派古達都唔差wo

艾斯派古達助功力真心弱,除左斬波ok,基本上唔識攻,個人覺得上屆車仔死因正正因為兩閘助攻太廢。唔贊成要佢。

艾斯派古達都唔差wo

佢傻仔黎,唔使理佢

屌你牙
天天天,你地聲震天。
地地地,雖然你地打毗係贏左我地。
你地聲震天,你地打毗又贏左我地。
不過我地攞冠軍,我皇冠軍已袋
贏我地,又如何

艾斯派古達都唔差wo

艾斯派古達助功力真心弱,除左斬波ok,基本上唔識攻,個人覺得上屆車仔死因正正因為兩閘助攻太廢。唔贊成要佢。

佢係防守型 但身型制空力又差d 唯一好嘅係左右都得 但買佢一定唔平 升冠a試下仲好
再者我地右閘要功力強好d 始終而家美斯又打得中間左 再冇強功力嘅右閘只會繼續塞左廢右
買佢做後備又太貴
Azp係唔差 但我地唔係需要佢咁囉
天天天,你地聲震天。
地地地,雖然你地打毗係贏左我地。
你地聲震天,你地打毗又贏左我地。
不過我地攞冠軍,我皇冠軍已袋
贏我地,又如何

吾皇世界第一
特警艾比度時期咪又係一攻一守
艾比度係好返之後先攻多左
傳親都係黑人

好耐冇基達呢D肯後備又做到下野既非洲佬黎

西維爾真係良心賣家
又唔貴又岩玩

阿祖,特警,拉,基達
全部有料,又平

維度

維度係高層on9覺得佢打到右閘姐
但係真係好似冇乜買到既好右閘咁
但係真係好似冇乜買到既好右閘咁

Aurier?
傳親都係黑人

好耐冇基達呢D肯後備又做到下野既非洲佬黎

西維爾真係良心賣家
又唔貴又岩玩

How about N'Zonzi ?

當時一攻一守係幾好,但重要係左路有享利同小白係到,冇咁失衡
你睇番今年個passing network就見到跟本冇人係右路
右路嗰3個
美斯係中路,拉B墜得太後,蘿白上唔到去
所以右中中同右閘要有個強攻型球員
Manchester City and Barcelona have cooled their interest in Valencia right-back João Cancelo (23) due to the €30m asking price. [SPORT]

好彩姐,下個到比爾連就ok
Manchester City and Barcelona have cooled their interest in Valencia right-back João Cancelo (23) due to the €30m asking price. [SPORT]

Thanks Pep

當時一攻一守係幾好,但重要係左路有享利同小白係到,冇咁失衡
你睇番今年個passing network就見到跟本冇人係右路
右路嗰3個
美斯係中路,拉B墜得太後,蘿白上唔到去
所以右中中同右閘要有個強攻型球員

反而而家小明屁馬都強攻 但另一面美斯打得越黎越中間 再冇強攻右閘右中真係食得屎 而家仲話賣唯一有右路攻力嘅中場細佬

Thanks Pep

哥帥快搶比爾連ok?

Marlon
拉仲打得後過busi

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞