[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

因為thiago定位係中埸核心 拉b Rafinha唔係又類型上配合到 加上而家我地需要一個hold到波組織派牌技術又好嘅一線cm

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節
尼馬就真係 比埋d波唔準唔合理

睇完上次打吡 美斯做翻突破都仲好尾機 真係中意墮後上腳都得 但尼馬真係冇條邊做突破就廢一半

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁

講真,佢都仲係好唔成熟,跟美斯學左咁多年,過人都仲係得果招,同埋依家好多時都過唔到人,之後又發脾氣搞鳩人,幾時先肯成熟啲

仲越黎又自大 學美斯入中路 又唔知自己冇條邊線就唔識過人 又冇美斯小白嘅小範圍盤扭 又冇小白d kill pass咁穿 明明自己走位入契勁又唔做
仲要成日掛住玩 以為自己真係好勁

因為thiago定位係中埸核心 拉b Rafinha唔係又類型上配合到 加上而家我地需要一個hold到波組織派牌技術又好嘅一線cm

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

睇完上次打吡 美斯做翻突破都仲好尾機 真係中意墮後上腳都得 但尼馬真係冇條邊做突破就廢一半

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁

講真,佢都仲係好唔成熟,跟美斯學左咁多年,過人都仲係得果招,同埋依家好多時都過唔到人,之後又發脾氣搞鳩人,幾時先肯成熟啲

仲越黎又自大 學美斯入中路 又唔知自己冇條邊線就唔識過人 又冇美斯小白嘅小範圍盤扭 又冇小白d kill pass咁穿 明明自己走位入契勁又唔做

膠都廢事比
唔好ff咁多啦 果兩件都唔會買到

買唔到不如用多d青訓 erikson呢d係頂多一線尾個種

個人幾中意erikson

覺得巴禾踩大力神係唔想巴拆熱狗骨

因為你地剩係睇精華,睇全場佢的確唔係太過標青,未夠料踢巴正選,同埋唔想佢黎到比你地屌

擺脫突破麻麻

我覺得要買過多1,2季會更好,如果要即食,唔會係依家買佢

因為你地剩係睇精華,睇全場佢的確唔係太過標青,未夠料踢巴正選,同埋唔想佢黎到比你地屌

擺脫突破麻麻

我見佢踢波都幾聰明
睇佢對阿,利

不過我估佢應該是唔夠氣,下半場出場會跌watt

擺脫突破麻麻

我見佢踢波都幾聰明
睇佢對阿,利

不過我估佢應該是唔夠氣,下半場出場會跌watt

今季拉美拿傷左,得佢一個撐起中場,算係咁

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁

膠都廢事比

希望華dee 可以激活條友做番個前鋒
我愛巴塞 我愛巴塞
BTW有冇人G新來果個教頭嘜料

勁料,佢話要賣24

佢球員時踢過巴塞

最初教愛奴之後過希臘球會教
咁教希臘球隊拎個當地聯賽

之後返來教過維拉利爾,華西,畢爾包

告魯夫欣賞佢
但佢本身唔係用433
主張迫搶

勁料,佢話要賣24

上年有去熱狗主場行stadium tour 可惜無係果到睇過波

佢球員時踢過巴塞

告魯夫欣賞佢
但佢本身唔係用433
主張迫搶

如果你視433一定要係中場倒三角嗰種
華維迪就唔算係

但佢比較鍾意用4231嗰種 擺個攻中後面兩個人support嘅正三角中場

你睇佢教奧林比亞高斯同畢爾包都係咁
愛字頭就太久遠 潮流又唔同 仲用緊442但參考價值可能無咁高

BTW 啱啱查到佢09年贏希臘盃決賽係互射十二碼 比數係 15-14

佢球員時踢過巴塞

告魯夫欣賞佢
但佢本身唔係用433
主張迫搶

如果你視433一定要係中場倒三角嗰種
華維迪就唔算係

但佢比較鍾意用4231嗰種 擺個攻中後面兩個人support嘅正三角中場

你睇佢教奧林比亞高斯同畢爾包都係咁
愛字頭就太久遠 潮流又唔同 仲用緊442但參考價值可能無咁高

BTW 啱啱查到佢09年贏希臘盃決賽係互射十二碼 比數係 15-14

老seafood鹿仔覺得華dee會唔會係疤成功?
其實前面係msn,攻力咁強,中場用雙防中或許更好,影帝+羅白/森柏
攻中可以係美斯 亦可以係ag
其實前面係msn,攻力咁強,中場用雙防中或許更好,影帝+羅白/森柏

rw可以用munir,細佬
放尼馬打右,左邊都可以用dso/paco
上年有去熱狗主場行stadium tour 可惜無係果到睇過波

過門不看,天理不容
曬命先 我自己都親身去過愛隊球場觀戰

其實我之前都覺
但前提是要前面三個起碼有兩個個發揮到前鋒既作用
唔好返太後拎波。

過門不看,天理不容

我係7月去 收曬league

過門不看,天理不容

我係7月去 收曬league

尼馬今年最大問題係埋門,突破方面我覺得佢做得好好喎
尼馬今年最大問題係埋門,突破方面我覺得佢做得好好喎

嗰啲self-guided tour洗唔洗book time slot?

其實我之前都覺
但前提是要前面三個起碼有兩個個發揮到前鋒既作用
唔好返太後拎波。

雙防中掃蕩到就ok,反正兩閘都會標前,實際上前面都係有6個人

嗰啲self-guided tour洗唔洗book time slot?

最好bk定 尤其曼果兩隊同車 熱反而少人d 但我果陣都bk曬先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞