[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Lionel Messi reportedly wants Barcelona to make a move for Atletico Madrid midfielder Saul Niguez (22) in the summer. [don balon]

呢d新聞聽黎都多餘,格硬講到美斯好大權咁

今季收曬皮wo佢好似

今日twitter 無乜巴塞news

當娛樂新聞睇下

下體ban左買人仲點會賣人

好橙 吾皇就矛事

唔比註冊姐

已經差好遠啦

即係佢地都係可以繼續買人

Barca 's deadly trios

Sanchez >>>>>> all

我鐘意09
真係發揮到速度
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒
係唔知點解後會同messi 有磨擦

我鐘意09
真係發揮到速度

11年先係最正
柏bvilla

今季收曬皮wo佢好似

今日twitter 無乜巴塞news

當娛樂新聞睇下

下體ban左買人仲點會賣人

好橙 吾皇就矛事

唔比註冊姐

已經差好遠啦

即係佢地都係可以繼續買人

嚴格黎講係嘅 不過買賣麻煩好多
買方面要氹球員冇得踢半季 冇得即插即用
賣方面又驚賣左唔夠人用 接班更亂如Gabi
Btw 希望griezmann留啦
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

又唔算磨擦,只係果期美斯真係好霸道

我鐘意09
真係發揮到速度

11年先係最正
柏bvilla

11 13應該放Messi係中間啦
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

我鐘意09
真係發揮到速度

11年先係最正
柏bvilla

11 13應該放Messi係中間啦

09 11 tikitaka既極致

係時候入貨,Nike 做優惠
1件9折
2件8折
3件7折
4件or above 6折

今季都有得折

邊間Nike

同問 想買

黑色呢件幾靚

黑色呢件係 fans 版的訓練衫,原價399
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

球霸個名咪果期開始黎,每次都霸住踢,其他人只要唔岩佢心水,佢係唔會傳

係時候入貨,Nike 做優惠
1件9折
2件8折
3件7折
4件or above 6折

今季都有得折

邊間Nike

同問 想買

允記同運動家的nike 都有做優惠,可以上fb 到睇,呢間就係旺角的允記nike

呢到多唔多巴打想買,可以開個團,收返少少水腳都有得諗
隔兩三個月官網就年特價,到時3件一次過買

呢件冇廣告
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

球霸個名咪果期開始黎,每次都霸住踢,其他人只要唔岩佢心水,佢係唔會傳

全隊人仲要有意無意幫佢谷入球
入撚到小禁區都傳返比佢
出面話巴塞踢法悶都係果期開始

BTW VILLA都係得鏡頭影到果次同球脣講左2句
我唔覺有野
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

BTW VILLA都係得鏡頭影到果次同球霸講左2句
我唔覺有野
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

agger, 唔覺得美斯會同人嘈

呢件冇廣告

因為件衫其實舊年12月就差唔多生產緊,當時好似未官宣新贊助,所以第一批行貨會無贊助
按舊年慣例,預訂就會加印埋贊助先出貨比你,但正式開售後就會有曬2個版本賣
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

當面開可樂都係呢個時期
3次歐聯3叉戟都好正
09亨利唯一一季Fit到仆街係可惜決賽傷住踢
吞精如果唔走10都有可能同國米一戰
11 MVP+高峰沙維小白 踢到隊隊都驚
15 MSN有實力有Teamwork 可惜之後2季都好難撞到3個一齊紅色箭咀
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

當面開可樂都係呢個時期

可樂係北京電視機果年
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

當面開可樂都係呢個時期

可樂係北京電視機果年

單野爆出黎就TATA果年
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

有套messi 傳

𥚃面講佢d 前隊友,b隊教練形容美斯: 只要配合佢你好自然就贏波。佢可以洞悉球場上既野

咁我又覺得係既,佢都做過好多次
villa>all

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

當面開可樂都係呢個時期

可樂係北京電視機果年

單野爆出黎就TATA果年

我要飲可樂
villa>all

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞