[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

佢係少有夾到巴塞既前鋒
係唔知點解後會同messi 有磨擦

又唔算磨擦,只係果期美斯真係好霸道

何解?

球霸個名咪果期開始黎,每次都霸住踢,其他人只要唔岩佢心水,佢係唔會傳

全隊人仲要有意無意幫佢谷入球
入撚到小禁區都傳返比佢
出面話巴塞踢法悶都係果期開始

BTW VILLA都係得鏡頭影到果次同球霸講左2句
我唔覺有野

agger, 唔覺得美斯會同人嘈

死毒撚同人嘈一定俾人撚
3次歐聯3叉戟都好正
09亨利唯一一季Fit到仆街係可惜決賽傷住踢
吞精如果唔走10都有可能同國米一戰
11 MVP+高峰沙維小白 踢到隊隊都驚
15 MSN有實力有Teamwork 可惜之後2季都好難撞到3個一齊紅色箭咀

10主要係輸無鳩白
影響大過火山灰

國米又真係好強

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

球霸個名咪果期開始黎,每次都霸住踢,其他人只要唔岩佢心水,佢係唔會傳

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

死毒撚同人嘈一定俾人撚

美斯根本好少可嘈自己友

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

死毒撚同人嘈一定俾人撚

美斯根本好少可嘈自己友

嘈其他人都少啦
有幾可見佢行去屌啲黑哨
3次歐聯3叉戟都好正
15 MSN有實力有Teamwork 可惜之後2季都好難撞到3個一齊紅色箭咀

10主要係輸無鳩白
影響大過火山灰

國米又真係好強

唉 今年皇就成功
睇左Laliga FB條尼馬highlight
發現尼馬頭髮長度與能力成反比

佢係少有夾到巴塞既前鋒

何解?

入撚到小禁區都傳返比佢

我唔覺有野

死毒撚同人嘈一定俾人撚

美斯根本好少可嘈自己友

VILLA差唔多次次阿根廷比賽都一定係ig po睇緊阿根廷隊美斯,
不過留意到佢每次po圖/去現場睇阿根廷就豬
Villa對米蘭嗰球真係釋放哂世冠斷腳之後既頽氣

渠愈搞個頭就愈屎波
3次歐聯3叉戟都好正

10主要係輸無鳩白
影響大過火山灰

國米又真係好強

唉 今年皇就成功

我成日ff10 主場對國米
Bojan 替ibra 可能仲多機會

可能皇馬炒呢

渠愈搞個頭就愈屎波

反而牙朗染返mk頭又勁返少少
Villa對米蘭嗰球真係釋放哂世冠斷腳之後既頽氣

Villa 真係好勁
如果唔係摩狗已經係3連3冠

渠愈搞個頭就愈屎波

反而牙朗染返mk頭又勁返少少

you唔記得丙朗一染左個拉面頭打比就豬左波

技不如人,冇藉口啦
11年mvp要做就係入波同突破迫搶
造波控制派牌嗰啲俾返中場搞
家陣尼馬美斯都要返中場造上去 得返so9近禁區

技不如人,冇藉口啦

冇話要賴人

技不如人,冇藉口啦

冇話要賴人

咁當年摩玩防守又防得我地幾好嘅
傳Semedo 50m去巴
Zidane係犀利
好了解球員
佢可以保持到自己班球員狀態

我地喺上年同 09-10 ,11-12都做唔到呢樣
Zidane係犀利
好了解球員

拖舟呢方面係做得好 但另一面睇球員心態都有影響 我地三次都係食曬聯賽r聯 兩次三冠 反而賤種之前兩次拎歐聯都失聯賽 之後個年動力上會好過我地
不過拖舟做到正選後備都keep到個下真心勁
Zidane係犀利
好了解球員

拖舟呢方面係做得好 但另一面睇球員心態都有影響 我地三次都係食曬聯賽r聯 兩次三冠 反而賤種之前兩次拎歐聯都失聯賽 之後個年動力上會好過我地
不過拖舟做到正選後備都keep到個下真心勁

本身佢squad depth 已經好著數
後備隊都豪華到打西甲無問題唔止中下遊

又買葡國雞

巴黎?

巴黎?

梗係啦
巴塞買Cancelo啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞