[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Jorge Sampaoli (Argentina Coach): "The important thing is that Messi is surrounded by capable players. I spoke to him yesterday and he's very excited."

所以華維迪第一件事就係要執安狗搞殘青訓嘅爛攤子

我諗佢會升冠a同馬龍

希望啦

之前米堡個Adama我覺得幾好,好有膽識過人
唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名

衰在無腦

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

睇佢由後半場爆去人地底線達陣好爽

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?
Jorge Sampaoli (Argentina Coach): "The important thing is that Messi is surrounded by capable players. I spoke to him yesterday and he's very excited."

又睇下佢點樣用美斯

所以華維迪第一件事就係要執安狗搞殘青訓嘅爛攤子

我諗佢會升冠a同馬龍

希望啦

唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名

衰在無腦

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

呢度主流不嬲當走左ge青訓係垃圾
老實講,特警係巴塞已經係七傷拳,傷人又傷己,佢去到祖有bbc幫佢執屎,佢係巴塞一樣比人攻到死。
要怪就怪冇好好咁搵個好嘅替代者,上年買AV又無端端棄用,今季開頭又係,輸一場即雪,你估個個都係UTT咩
老實講,特警係巴塞已經係七傷拳,傷人又傷己,佢去到祖有bbc幫佢執屎,佢係巴塞一樣比人攻到死。
要怪就怪冇好好咁搵個好嘅替代者,上年買AV又無端端棄用,今季開頭又係,輸一場即雪,你估個個都係UTT咩

Utt

希望啦

唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名

衰在無腦

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

No la 呢到係走左嘅都係垃圾

唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名

衰在無腦

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術
但是佢要上左腳先比到靚波
於我覺得拉b,同拉菲爾令進攻更順

衰在無腦

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

因為thiago定位係中埸核心 拉b Rafinha唔係又類型上配合到 加上而家我地需要一個hold到波組織派牌技術又好嘅一線cm

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

因為thiago定位係中埸核心 拉b Rafinha唔係又類型上配合到 加上而家我地需要一個hold到波組織派牌技術又好嘅一線cm

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

突破100
傳送準繩0

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節
尼馬就真係 比埋d波唔準唔合理

進攻推進者同時係終結者

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

Thiago 應該買唔返
熱刺個艾歷臣好似都啱巴塞呢個位

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

睇完上次打吡 美斯做翻突破都仲好尾機 真係中意墮後上腳都得 但尼馬真係冇條邊做突破就廢一半

其實大家點睇迪路菲奧?
可以成材嗎?

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

Thiago 應該買唔返
熱刺個艾歷臣好似都啱巴塞呢個位

No la華拉提大佬買唔到就算 erikson未到正選料
唔好ff咁多啦 果兩件都唔會買到

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

睇完上次打吡 美斯做翻突破都仲好尾機 真係中意墮後上腳都得 但尼馬真係冇條邊做突破就廢一半

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁
冇華拉提就唔好買中場了
最多20m以下買Seri
再好好用宜家班人啦

買唔到不如用多d青訓 erikson呢d係頂多一線尾個種

個人幾中意erikson
冇華拉提就唔好買中場了
最多20m以下買Seri
再好好用宜家班人啦

岩 買唔到華or大佬嘅買d後備算啦
買erikson不如用細佬dso都唔係差好遠

覺得巴禾踩大力神係唔想巴拆熱狗骨

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁

講真,佢都仲係好唔成熟,跟美斯學左咁多年,過人都仲係得果招,同埋依家好多時都過唔到人,之後又發脾氣搞鳩人,幾時先肯成熟啲

因為你地剩係睇精華,睇全場佢的確唔係太過標青,未夠料踢巴正選,同埋唔想佢黎到比你地屌

因為你地剩係睇精華,睇全場佢的確唔係太過標青,未夠料踢巴正選,同埋唔想佢黎到比你地屌

擺脫突破麻麻

我見好多人都替
Thiago 走左可惜

但我又唔知點解唔覺
我知佢係好好技術

好怕有個好中場返來
美斯同尼馬都係墮後踢

美斯無乜所謂 識調節

仲要條仆街唔射波
好似莫薑咁

講真,佢都仲係好唔成熟,跟美斯學左咁多年,過人都仲係得果招,同埋依家好多時都過唔到人,之後又發脾氣搞鳩人,幾時先肯成熟啲

仲越黎又自大 學美斯入中路 又唔知自己冇條邊線就唔識過人 又冇美斯小白嘅小範圍盤扭 又冇小白d kill pass咁穿 明明自己走位入契勁又唔做
仲要成日掛住玩 以為自己真係好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞