[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Zidane係犀利
好了解球員
佢可以保持到自己班球員狀態

我地喺上年同 09-10 ,11-12都做唔到呢樣

拖舟呢方面係做得好 但另一面睇球員心態都有影響 我地三次都係食曬聯賽r聯 兩次三冠 反而賤種之前兩次拎歐聯都失聯賽 之後個年動力上會好過我地
不過拖舟做到正選後備都keep到個下真心勁

本身佢squad depth 已經好著數
後備隊都豪華到打西甲無問題唔止中下遊

輪換有方咪說服到人黎坐
球霸唔理咩事都100%正選
呢幾年有埋屁馬同咬人
全部踢走場都可能會唔開心
比你你都未必敢換太多

教練功架,卡比路/老費咪冇呢d問題
msn能力一定係最強正選,但更衣室最大果個一定係教練,排陣都係教練話事,唔到佢地話要場場踢足刷數據就要畀佢地場場踢足

美斯依家成熟左,肯接受落場接受休息好好多

備戰世界杯咋

咁就仆街了

諗住聽日買SWITCH,邊度買好

買行定水先

任地獄呢D兒童向玩具影衰哂我皇
Zidane係犀利
好了解球員
佢可以保持到自己班球員狀態

我地喺上年同 09-10 ,11-12都做唔到呢樣

拖舟呢方面係做得好 但另一面睇球員心態都有影響 我地三次都係食曬聯賽r聯 兩次三冠 反而賤種之前兩次拎歐聯都失聯賽 之後個年動力上會好過我地
不過拖舟做到正選後備都keep到個下真心勁

本身佢squad depth 已經好著數
後備隊都豪華到打西甲無問題唔止中下遊

輪換有方咪說服到人黎坐
球霸唔理咩事都100%正選
呢幾年有埋屁馬同咬人
全部踢走場都可能會唔開心
比你你都未必敢換太多

教練功架,卡比路/老費咪冇呢d問題
msn能力一定係最強正選,但更衣室最大果個一定係教練,排陣都係教練話事,唔到佢地話要場場踢足刷數據就要畀佢地場場踢足

美斯依家成熟左,肯接受落場接受休息好好多

備戰世界杯咋

咁就仆街了

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到
有咩事上港任度都換到比你(但冇哂D SAVE)
總之淨機貴過2340既都唔好要

備戰世界杯咋

咁就仆街了

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

垃圾冇錢買紅藍色

備戰世界杯咋

咁就仆街了

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

備戰世界杯咋

咁就仆街了

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

你地等我,下星期我MK8就搞撚掂你地
[img]https://instagram.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18879020_1334671943295869_5158741036620578816_n.jpg[img]

垃圾冇錢買紅藍色

買左再噴返黑咋
PAPA PEREZ:唔噴賣你去波圖
部NS拉膠定馬些路架
[img]https://instagram.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18879020_1334671943295869_5158741036620578816_n.jpg[img]

垃圾冇錢買紅藍色

買左再噴返黑咋

黑色似返隊波
皇馬點可以買紅藍色
[img][url]https://instagram.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18879020_1334671943295869_5158741036620578816_n.jpg[img][/url]

垃圾冇錢買紅藍色

買左再噴返黑咋

黑色似返隊波

懷疑巴狗同老任私通,竟然出紅藍色
[img][url]https://instagram.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18879020_1334671943295869_5158741036620578816_n.jpg[img][/url]

垃圾冇錢買紅藍色

買左再噴返黑咋

黑色似返隊波

祖記無啦無啦

肯定啦
Konami同死疤狗合作
任記又同Konami咁fd

肯定啦

下年疤狗心口仲唔是任天堂

垃圾冇錢買紅藍色

買左再噴返黑咋

黑色似返隊波

祖記無啦無啦

你唔係覺得祖記會贏呀
皇馬點可以買紅藍色

唯一合理解釋

我山加盟果日著白色型男tee都有d粉腸唔滿意

肯定啦

收皮啦konami
比番小島我

備戰世界杯咋

咁就仆街了

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

其實主打機仲要新出黎講 $2340真係好抵

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

冇咩game挽牙ching
Switch有幾多3A大作

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

部部機新出都係冇乜驚架啦

買行定水先

老閪都買行啦
又唔係玩唔到

真 行貨又唔係貴

係配件貴

PS4出咁多game你玩黎玩去咪果幾隻
係咪踢埋國際賽就放假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞