[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing.

Barça are ready to offer around €35 million for Semedo, but the problem is that Benfica is holding out for at least €50 million.

呢個咩料?

賓周加右閘

葡萄牙間碟

50m 喎 好貴

我地有grimaldo 二次轉會費,可以傾下嘅
宜家隊隊波都缺右閘獌鏝拜車,40m左右已經ok
Barça have gained the upper hand over Man City, Utd, and Bayern in the race for the signature of Semedo. Negotiations are ongoing.

Barça are ready to offer around €35 million for Semedo, but the problem is that Benfica is holding out for at least €50 million.

呢個咩料?

賓周加右閘

葡萄牙間碟

50m 喎 好貴

我地有grimaldo 二次轉會費,可以傾下嘅
宜家隊隊波都缺右閘獌鏝拜車,40m左右已經ok

Grimaldo
Grimaldo都好玻璃下
法國巴青訓有料都係玻璃
大佬細佬昆卡蒙尼沙基馬度
冇咩傷宜家隊波肯定唔同哂
其實睇開西甲點會唔識華維迪

華維迪踢波就 踢過愛字頭 跟過告魯夫巴塞兩年 最耐喺畢爾包(同佢教波一樣) 踢前鋒嘅

教波就
0203教畢爾包B隊 之後升左上去教左兩季
第一年教畢爾包第五名入歐協

之後抖左年去左愛字頭
同分跌西甲嗰季 巴塞比愛字頭迫和 領隊就係華維迪
同年愛字頭入左歐協盃決賽

0809佢去左奧林比亞高斯 雙料冠軍
一季後佢返左西班牙接替工程師維拉利爾 半季得第十比人炒左
所以佢又死左返希臘 兩季兩次聯賽一次盃賽
12年尾去左教華倫西亞最後得第五輸一分比皇蘇唔撈
1314球季起就教畢爾包
第一季第四
第二季入左國王盃決賽
第三季初喺超級盃數鳩巴塞
聯賽都係維持五六七位咁
霸氣盃入過八強
同埋打起左死老野阿杜里斯

以畢爾包呢啲咁多限制嘅球會黎計佢做得好好架啦
華維迪真係令到包包fit到漏

但係唔知點解佢教既波全部作客都好廢,主場好勁

老西個啲都係 巴今年主場毫無統治力

教包包有限制買人 所以佢成功都真係有運多過實力

你點得出呢個結論
FC Barcelona is very interested in Palmeiras defender Yerry Mina (22) and is already looking for a house for him and his family. [sport]
FC Barcelona is very interested in Palmeiras defender Yerry Mina (22) and is already looking for a house for him and his family. [sport]

D山齊士好d

你點得出呢個結論

轉會策略係巴狗而家最需要既野
我睇唔到華為迪有呢方面經驗
Marc-André ter Stegen renews his contract with FC Barcelona until June 2⃣0️⃣2️⃣2️⃣! 😃🙌🇩🇪

你點得出呢個結論

淨係教過畢爾包咩

你點得出呢個結論

淨係教過畢爾包咩

佑B

你點得出呢個結論

淨係教過畢爾包咩

佑B

我屌你牙

做咩po我出嚟?😅

做咩po我出嚟?😅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞