[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
安歷基究竟對球隊破壞大定貢獻大?

14-15果季都話過
原本都唔會預佢第一年會有咩大成就
點知爆得咁勁
成功令球隊減輕對沙維既依賴係好事
但依然好依賴小白同球霸
哥狗後期走火入魔只傳不射
安蛇後期都拗頸亂用AG又唔比機會其他球員

但佢都係解決唔到沙維走左之後中場唔掂既問題,佢最撚興一開頭係咁亂塞人踢中場唔同位,去到季尾又變用死小白拉仔影帝唔輪換

季尾冇輪換必要,一星期一場其實休息得好足
而且呢兩年最尾聯賽都好緊湊,佢咁保守,一定唔肯換人
係怕D盲迷話佢TATA 2世姐
果年雖然屌哂鬼但諗返轉頭一副爛牌+球霸HEA踢都係輸皇馬同馬體會算係咁

對比安狗,我覺得tata係神添呀

果陣班後備仲癲過今年
成日話場場唔睇都背得出出咩人

有阿祖呀嘛

阿祖 法比 山 前中後後備都唔差
我就覺得佢一手將巴塞拉番去一支勁旅。

之前土方成日話巴塞應該要以爭歐聯為目標,但佢唔記得左哥狗走左後巴塞係沉緊,點睇都係一支退化緊球隊

1415年頭半年你敢話巴塞爭3冠實比人笑,當時買so9比人恥笑。係佢將巴塞將巴塞改造成以MSN為核心球隊

但之後2年好似冇改革,用人固執,唔識用青訓,用24棄巴查,棄Grimaldo, 死攬AG。在任3年1個新人都上唔到位。對球隊長期發展非常不利

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉
不過唔係無買右閘,羅白今季一樣無得踢
打中場佢一樣係排係ag後面

死用on9 Ag

感覺上安帥想帶比巴塞一d 比賽風格上既強度
例如用ag 同煙剷
但最後失控

兩件都走啦
寧願睇Dso柒都唔想見到AG

之前土方成日話巴塞應該要以爭歐聯為目標,但佢唔記得左哥狗走左後巴塞係沉緊,點睇都係一支退化緊球隊

1415年頭半年你敢話巴塞爭3冠實比人笑,當時買so9比人恥笑。係佢將巴塞將巴塞改造成以MSN為核心球隊

但之後2年好似冇改革,用人固執,唔識用青訓,用24棄巴查,棄Grimaldo, 死攬AG。在任3年1個新人都上唔到位。對球隊長期發展非常不利

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉

呢個咪佢on9之處,明明自己之前教b隊,應該好知用青訓既重要性,點知完全唔係

所以華維迪第一件事就係要執安狗搞殘青訓嘅爛攤子

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉

呢個咪佢on9之處,明明自己之前教b隊,應該好知用青訓既重要性,點知完全唔係

我諗佢會升冠a同馬龍

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉

我諗佢會升冠a同馬龍

希望啦

14-15果季都話過
點知爆得咁勁
但依然好依賴小白同球霸

但佢都係解決唔到沙維走左之後中場唔掂既問題,佢最撚興一開頭係咁亂塞人踢中場唔同位,去到季尾又變用死小白拉仔影帝唔輪換

我意思係由季中~季尾,歐聯淘汰賽開始

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉

我諗佢會升冠a同馬龍

希望啦

之前米堡個Adama我覺得幾好,好有膽識過人
唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名
Valverde: "I'm so grateful to the board and president for giving me this privilege and choosing me as the coach."
"This comes with responsibility. I will give back the confidence you are giving me with this new project."
"I have my own ideas and projects for the upcoming season. I will thank you using them."
"Just walking around the stadium and the bar is very high. Look at the trophy room. There is a lot of pressure."
"This is the biggest challenge in my career. All coaches before me worked with the Barça style. I know this."
"The fans know the style. I know it and I will adapt but my idea is to go even deeper with this style."
"Don't rely on MSN too much? Barça is about team work and combination of players. More focus is needed on defense."
"I will continue progressing our style. We have a great style. We have great players - Leo Messi and Iniesta."
"Leo Messi is the best player I have ever seen on the field. He surprises everyone every single match."
"Biggest challenge? Constant pressure to win but I know this pressure. I know it's an obligation to get results."
"My style? 4-3-3 or adapt to another? It's clear that I have to adapt to them. 4-3-3 has achieved a lot of results."
"Barça's style is team play built around midfielders and playing from the inside."
"Iniesta renewal? It would be crazy if I talk about Iniesta before I speak to him. He is going to be an important player for me."
"He is important for the club and on the field. I will speak to him about this."
"Barça B? I like to have my own first team and not interfere with the B team. Barça B players are close to making the first team."
"I will see which players in Barça B are evolving and ready to come to the first team."
"I am coming to Barça with 3 El Clasico's coming up. It's a big deal and motivation. The Super Cup is soon."
"We have to adapt quickly for preseason and Super Cup. Little time but we will be prepared."
"Luis Enrique is a great coach but I will try to improve from that. I don't want to get into what we will do different."
依家switch係咪變番炒價?

14-15果季都話過
點知爆得咁勁
但依然好依賴小白同球霸

我意思係由季中~季尾,歐聯淘汰賽開始

Ok
我get錯

公佈出MHXX已經炒返起

佢根本唔鍾意用自己青訓
係得個羅白囉

我諗佢會升冠a同馬龍

希望啦

之前米堡個Adama我覺得幾好,好有膽識過人
唔知點解唔keep
英超突破成功頭三名

佢過人勁過世三同mk
不過傳同射學界級
而且黑氣石
係巴B, 維拉同米堡嗰陣全部降班

Mhxx唔係同3ds個mhx一樣咩
果年雖然屌哂鬼但諗返轉頭一副爛牌+球霸HEA踢都係輸皇馬同馬體會算係咁

果陣班後備仲癲過今年

有阿祖呀嘛

講就話我撐阿祖姐
但佢同小明比始終2個層次
中場幾乎冇後備
法比成日踢假9
喪事又唔會出
前場MPN MSN MSP但球霸HEA踢
後備藥水出左=冇出
仲有件小強霸住個位
我覺得點都比今年差

果陣班後備仲癲過今年

有阿祖呀嘛

講就話我撐阿祖姐
中場幾乎冇後備
法比成日踢假9
喪事又唔會出
後備藥水出左=冇出
仲有件小強霸住個位
我覺得點都比今年差

小強=超西?

係一樣呀
但佢公佈3DS版XX果時放哂風會出HD版
有D人都特登SKIP 3DS版等玩HD版
靚仔好多又1080P緊係玩Switch啦

果陣班後備仲癲過今年

有阿祖呀嘛

講就話我撐阿祖姐
中場幾乎冇後備
法比成日踢假9
喪事又唔會出
後備藥水出左=冇出
仲有件小強霸住個位
我覺得點都比今年差

小強=超西?

J杜
前一年已經想賣佢佢唔肯走
最後13-14佢上陣次數係0

係一樣呀

一公佈左mh, 我成班同事去左買,明明8月先出

係一樣呀

一公佈左mh, 我成班同事去左買,明明8月先出

太遲
已經炒緊
同埋日本本身個產量都開始追唔上銷情
日本D貨基本上KEEP住清

炒唔炒到2個月

炒唔炒到2個月

應該出MH前都會炒
7月又有隻SPLATOON 2
有冇咁正
我仲諗緊ps4定switch
我條女係咁叫我買switch
有冇咁正
我仲諗緊ps4定switch
我條女係咁叫我買switch

睇邊部多GAME想玩啦
玩老任機真係要有只玩老任GAME既覺悟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞